Regija

Ivan Erslan najavio nastup na FNC-u: ‘Bit će to meč bivšeg i uskoro budućeg UFC borca!‘

Ivan Erslan

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
Danas u Osijeku održana je konferencija za medije ususret finalu ovosezonskog FNC Armagedona

Nešto više od dva tjedna dijele nas od finala ovosezonskog FNC Armagedon turnira. Spektakularna priredba održat će se u osječkoj dvorani Gradski vrt, a izuzev pet turnirskih finala, na programu je zasad najavljeno još šest takozvanih ''superfightova'', koji će biti u sklopu PPV dijela priredbe. Event će se održati 04. prosinca.

Glavni čovjek FNC organizacije Dražen Forgač danas je najavio još jednu borbu. Mladi i talentirani osječki borac Marin Mikulić iz osječke dvorane Training Academy, nastupit će pred svojom domaćom publikom, no organizatori mu još uvijek traže protivnika. Bit će to profesionalni debi za Mikulića koji je dosad pružao jako dobre nastupe na amaterskim priredbama.

Izuzev Mikulića, osječka publika imat će prilike pogledati nastup još jednog osječkog borca. Saša Milinković (7-3-0) borit će se protiv vrlo iskusnog Olija Thompsona (21-13-0), a Dražen Forgač iskazao je zadovoljstvo jer imaju domaćeg predstavnika na osječkoj priredbi. Velika očekivanja čelnik FNC-a ima od teškaške borbe između Thompsona i Milinkovića.

''Mislim da je taj meč pretendent za najbolju borbu večeri. To su dva zbilja tvrda dečka i mislim da će to biti pravi show.'', rekao je Dražen.

Saša Milinković također je izuzetno sretan i motiviran jer nastupa u svom gradu. Dvaput se Milinković borio na FFC eventima u Osijeku. Oba puta je slavio i nada se nastaviti pobjednički niz na domaćem terenu.

''Pritisak je sigurno najveći u Osijeku, ali i nagrada je najveća. Tu se sigurno najteže gubi, iako još nisam izgubio nijednom, ali sigurno se najteže gubi. Međutim, pobjeda je najslađa. Osijek je fanatičan po pitanju navijanja i podrške.'', rekao je Milinković.

Ivan Erslan (10-1-0) predvodit će priredbu borbom protiv Brazilca Luisa Henriquea da Silve. 32-godišnji Brazilac nadimka ''Frankenstein'' ima čak šest nastupa unutar UFC-a (2-4) i radi se o izuzetno kvalitetnom protivniku za našeg poluteškaša. Svjestan je toga i sam Erslan.

''Forgy je našao kvalitetnog protivnika, nije me štedio. Ali sretan sam što imam jako dobrog borca ispred sebe. Ja vjerujem da će to biti meč između bivšeg i uskoro budućeg UFC borca.'', izjavio je Ivan koji traži drugu pobjedu zaredom, nakon što je u šestom mjesecu nokautirao Przemysława Mysialu na KSW 61 priredbi.

Ivan Erslan osvrnuo se i na Forgačeve prognoze oko najboljeg meča večeri. Borac iz zagrebačkog ATT-ja ne slaže se kako će to biti meč između Milinkovića i Thompsona.

''Forgy je rekao da će Saša biti pretendent za meč večeri, ali mislim da ćemo Henrique i ja to odraditi stvarno vatreno.'', dodao je Erslan.

Milinković je također dobio priliku osvrnuti se na tu temu, no on se ipak slaže s Forgačem i najavljuje vatromet u svom meču protiv 41-godišnjeg Britanca.

''Gle, ja vjerujem Erslanu kad kaže da je on pretendent da bude u najboljem meču večeri. Ali ono što mogu sa sigurnošću reći, jeste da ću se ja potruditi da to budem ja. Očekujte da neće biti nekih kalkulacija. Nisam u fazi karijere gdje moram paziti na 'score' i neporaženost. Ja ću doći zabaviti ekipu koja me došla podržati.'', objasnio je Saša.

Današnja FNC-ova konferencija za medije održala se u Hotelu Osijek. Izuzev Erslana i Milinkovića, prisutan je bio i veliki srpski talent Marko Bojković, a što su svi prisutni još imali za reći, možete pogledati na službenom Youtube kanalu portala 24 sata.

Linker
28. travanj 2024 22:33