Regija

Goran Reljić usporedio KSW i ACA promocije te najavio nove izazove

Goran Reljić

 Screenshot(youtube, Aca Mma)
Smatra kako je ACA promocija odmah iza UFC-a po jačini boraca

Goran Reljić trebao se boriti ovaj mjesec u Rusiji protiv iskusnog 35-godišnji Evgenyja Erokhina i to mu je trebao biti četvrti nastup za rusku organizaciju u gdje je do sada upisao dvije pobjede i jedan poraz.

Nakon što mu je otkazana borba protiv iskusnog 35-godišnjeg Rusa Evgenyja Erokhina zbog ratne situacije i političkih razloga, naš ponajbolji MMA borac Goran Reljić svoje je mjesto pronašao u slovačkoj organizaciji. Iako je imao potpisan ugovor s ACA organizacijom, Rusi su mu ipak izašli u susret i dopustili su mu da se bori i izvan njihove promocije. Time je Goran postao prvi borac u povijesti ACA organizacije kojemu je tako nešto dopušteno. Mnogi kažu da je ruska ACA organizacija odmah iza UFC-a što se jačine boraca tiče, a Goran je za Triangle TV odradio intervju koji možete pogledati OVDJE, a osvrnuo se i na svoje iskustvo iz ruske promocije.

"Jedini sam s prostora Balkana koji je tamo vezao dvije uzastopne pobjede, trebao sam vezati i treću ali nažalost postupci hrvatske vlade rezultirali su time da su zabranili svima s hrvatskim pasošem ulazak u Rusiju. Krvavo sam se spremao zadnjih par mjeseci i bio sam prisiljen tražiti ih da mi dopuste nastup izvan ACA promocije, a time sam postao prvi u povijesti ACA organizacije kojemu su to dozvolili."

"Uspio sam naći svoju sljedeću gažu, a to će biti u Slovačkoj 23. srpnja (7. mjesec) na RFA priredbi."- najavio je Goran svoju sljedeću gažu.

RFA promocija je inače nova organizacija u Slovačkoj koja bi prema nekim predviđanjima trebala postati jedna od vodećih promocija u Europi u idućih nekoliko godina s obzirom na to da prave jako dobre evente, a i borce solidno plaćaju. Unatoč tome što je već pronašao novu promociju Reljiću je ipak teško palo otkazivanje borbe jer uvijek težio jačim i težim izazovima, a eventualna pobjeda protiv Evgenyja Erokhina mogla ga je dovesti do samog vrha kategorije i potencijalne borbe za naslov.

"Siguran sam 100 posto da bih ga pobijedio i tražit ću meč s njim čim se situacija normalizira. Pobjeda bi me sigurno lansirala u top 5."

Reljić je imao priliku potpisati sa KSW organizacijom, ali smatra kako je ruska ACA promocija ipak puno zahtjevnija.

"Što se tiče KSW-a meni je naprosto smiješno da neki naši promotori proglašavaju KSW kao najjačom organizacijom u Europi. ACA je drugi iza UFC-a i to se zna, mnogim našim borcima sam nudio da tamo nastupaju i nitko to nije prihvatio. Ja sam tip koji traži izazov, volim grabiti tamo gdje nitko nije bio prije i volim se boriti protiv svih izgleda. Kada sam potpisivao ugovor čelnici su pitali mojeg menadžera jesam li 100 posto siguran da to želim, rekao sam DA. Čak niti nakon prvog poraza u ACA promociji nije mi padalo na pamet da odustanem. Imam motivaciju jer se nitko od naših boraca još nije dokazao u Rusiji." - zaključio je Reljić

Linker
16. travanj 2024 20:45