Regija

Filip Pejić se oglasio nakon poraza: ‘Bio je bolji, a ja ću se vratiti jači i pametniji!‘

Filip Pejić

 Instagram (filip Pejić)
Ovo je Pejiću bio prvi poraz u FNC-ovom kavezu, a debitirao je u dvanaestom mjesecu prošle godine pobjedom nad Viniciosom

Težak je poraz Filip ‘‘Nitro‘‘ Pejić doživio protekle nedjelje na FNC 11 priredbi u zagrebačkoj Areni. Rony Jason ga je nokautirao u prvoj rundi, a mnogi su bili zabrinuti nakon scena koje su uslijedile nakon nokauta. Filip se ipak probudio i uspio sam izaći iz kaveza, a izgleda da je i sada s njim sve u redu.

Iako je prema kladionicama bio autsajder, Jason je pokazao kako i danas sa 39 godina itekako može ugroziti protivnika. Filip nažalost ponovno pred domaćom publikom nije uspio doći do pobjede, no svakako može biti ponosan na gromoglasnu podršku Bad Blue Boyjsa te večeri u Areni.

Filip se nakon poraza konačno oglasio i na svom Instagram profilu, a poručio je:

‘‘Jučer nažalost nije išlo na moju stranu. Bio sam spreman i fokusiran ali eto, prošao je jedan jaki udarac i onesposobio me da nisam znao gdje sam. Nadam se da sam barem u te tri minute pružio dobru borbu i da su gledatelji uživali. Ovog puta sam izašao na štitu, protivnik je bio bolji, odradio je posao i čestitam mu! Sada mala stanka od borbi da se glava resetira i vrati u normalu! Hvala vam svima na podršci! Voli vas Nitro! Vratit ću se jači i pametniji!‘‘, napisao je Filip.

Što se Filipa tiče, bio mu je ovo prvi poraz u FNC-ovom kavezu. U dvanaestom mjesecu se bio vratio na pobjedničke staze kada je tehničkim nokautom svladao Marcosa Viniciosa na FNC 9 priredbi, no u nedjelju nažalost nije uspio. Što je sljedeće za ‘‘Nitra‘‘ se ne zna, ali pauza nakon ovakvog poraza je obavezna.

Linker
14. travanj 2024 09:09