Regija

BORILAČKI TJEDAN: UFC nudi obračun velikih talenata lake kategorije, Ante Delija ide po šest novih bodova u PFL-u

Tsarukyan vs Gamrot

 Ufc
Svaki borilački fan će za sebe nešto pronaći

UFC nam ovog vikenda donosi zanimljiv 'Fight Night', u kojem će dva velika potencijala Mateusz Gamrot i Arman Tsarukyan tražiti nastavak puta prema vrhu. PFL će regionalne fanove vrlo vjerojatno najviše zanimati jer nastupa najbolji hrvatski teškaš Ante Delija, Bellator donosi zanimljiv okršaj za titulu u srednjoj kategoriji između Mousasija i Eblena. Boksački fanovi će također uživati u čak pet mečeva za titulu.

UFC ON ESPN 38

Event predvode bivši prvak KSW-a i nova uzdanica lake kategorije Mateusz Gamrot i talentirani i Arman Tsarukyan. Gamrot je publici zapao za oko svojom sposobnošću završavanja borbi na razne načine, a vidjet ćemo hoće li uspjeti u subotu. Na priredbi gledamo i zanimljiv okršaj talentiranog Shavkata Rakhmonova, trenutno 15. na ljestvici protiv desetorangiranog Neila Magnyja.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas, Nevada

KAD: U noći sa subote (25.6.) na nedjelju (26.6). Event započinje u 1:00 iza ponoći, a glavni dio starta u 4:00 prema našem vremenu.

Popis borbi pogledajte OVDJE

BELLATOR 282 – MOUSASI VS EBLEN

Iako iza sebe ima gotovo 60 profesionalnih MMA borbi, legenda i veteran Gegard Mousasi je poprilično aktivan u Bellatorovom kavezu. Ovog vikenda brani pojas prvaka u srednjoj kategoriji protiv neporaženog Johhnyja Eblena koji je u promociji od 2019. godine.

GDJE: Mohegan Sun Arena, Uncasville, Connecticut, SAD

KAD: U noći sa subote (25.6.) na nedjelju (26.6). Preliminarni dio započinje točno u ponoć, a glavni u 3:00 po našem vremenu.

Popis borbi pogledajte OVDJE

PFL 5: 2022 REGULAR SEASON

Ovog vikenda PFL donosi obračune u perolakoj i teškoj kategoriji. Naš Ante Delija također nastupa, iako je bez protivnika ostao u zadnji čas. PFL je spremio zamjenu i to Sheltona Gravesa (9-5), 36-godišnjeg Amerikanca. No izgleda kako on ima problema s kilažom te još uvijek čekamo službenu potvrdu.

KAD: U noći sa petka (24.6.) na subotu (25.6). Preliminarni dio započinje u petak u 23:30, a glavni u subotu u 3:00 iza ponoći po našem vremenu.

GDJE: Overtime Elite Arena, Atlanta, Georgia, SAD

Popis borbi pogledajte OVDJE

JESSE RODRIGUEZ FRANCO VS WISAKSIL WANGEK

Fanovi boksa će i ovog vikenda imati što gledati. Ova priredba donosi čak pet okršaja za pojas, tako da idemo redom: Raymond Ford brani WBA Continental Americas, IBF North American titulu protiv Richarda Medine u perolakoj kategoriji (126 lbs). Zatim Jessica McCaskill protiv Alme Ibarre za BC World Female, WBA World Female, IBF World Female, WBO World Female, IBO World Female, The Ring Female titule u velter kategoriji (147 lbs). Tu je i meč Murodjona Akhmadalieva protiv Ronnyja Riosa za WBA (Super) World, IBF World titule u super bantam kategoriji (122 lbs). Slijedi meč između Julia Cesara Martineza i McWilliamsa Arroya za WBC World titulu u muha kategoriji (122 lbs) te na poslijetku, borba između Jessea Rodrigueza Franca protiv Wisaksila Wangeka za WBC World titulu u super muha kategoriji (115 lbs).

GDJE: Tech Port Arena, San Antonio, Texas, SAD.

KAD: U noći sa subote (25.6.) na nedjelju (26.6) u 3:00 prema našem vremenu.

Popis borbi pogledajte OVDJE

Linker
18. travanj 2024 07:13