Regija

Arijan Gorički već ugovorio novi nastup pa poručio: ‘Želim revanš s Millanom što prije, želim ispraviti pogrešku‘

Arijan Gorički

 ARIJAN GORICKI Arijan Gorički
Iako ovo nije meč koji je htio, bit će dobar da ostane aktivan do eventualnog dogovra revanša s Millanom

Hrvatski boksač Arijan Gorički nije dugo tugovao nakon posljednjeg nastupa. Krajem prošle godine u solinskoj Bilankuša Areni gdje je nažalost poražen od Luisa Millana, a u petoj rudni mu je pukla vilica te ga trener nije pustio u šestu rundu. Sada je ‘‘Archie‘‘ već dogovorio novi nastup, a čeka ga iskusan protivnik.

Radi se o Carilu Herreri, a borba će se održati na zagrebačkom velesajmu u 18. paviljonu 25.3. Povodom dogovora novog meča se oglasio i sam Arijan, a otkrio je i kako ovo nije borba koju je priželjkivao:

‘‘Ovo nije borba na koju sam htio. Htio sam ispraviti svoje pogreške i odma napraviti revanš s Luis Millanom, nažalost oni čekaju bolju ponudu a ja ne mogu čekati njih da se odluče. Želim tu borbu što je prije moguće i ispraviti rezultat." rekao je Gorički. "Dobili smo iskusnog i opasnog protivnika. Od početka karijere nisam netko tko želi lagane borbe, želim se testirati u tome je bit sporta. Kada nisam mogao boksati odmah s Millanom, Herrera je bio dostupan i prihvatio borbu.‘‘

image

Gorički vs. Herrera

Arijan Gorički

‘‘Jedva čekam vratiti se u ring i pokazati novu verziju sebe, Goricki 2.0.“, rekao je Gorički. "Drago mi je najaviti da smo u tim doveli 2 stručna lica, Gorana Tepšića i fizioterapeuta Tomu Oršanića, vjerujem da sa trenutnim timom nebo je granica i da će moje vrijeme tek sada doći. Prije sam uvijek bio pretreniran i iscrpljen od same organizacije borbe, sa novim timom to se više neće dogoditi te se mogu samo posvetiti boksu a ne brinuti oko organizacije borbe kao što sam morao do sada."

Na kraju je dodao:

“Želio bih zahvaliti svom timu, prijateljima i sponzorima koji su uz mene kroz kišu i sunce. S trenutnim timom samo će sunce sijati.", napisao je Gorički na svom Instagram profilu.

Mi također Arijanu želimo svu sreću, a ako bude uspješan idućega mjeseca, nadamo se i revanšu protiv Millana.

Linker
09. svibanj 2024 05:49