Regija

Alen Babić opovrgnuo sukob s dvojicom dečkiju: ‘Živi su i zdravi, ne vjerujte naslovima‘

Alen Babić s dvojicom dečkiju

 Instagram (alen Babić)
Ponajbolji hrvatski boksač smatra da se preuveličala cjelokupna situacija koju je sam prepričao

Ranije danas imali ste prilike čitati o tome kako je Alen Babić imao ''neugodnu'' situaciju igrajući košarku na jednom od lokalnih košarkaških terena u Zagrebu.

Prema Babićevom Facebook statusu, dvojica ''nadobudnih'' klinaca potrudili su se da ne bude sve savršeno.

''kakvo ponašanje na terenu. Da je neko drugo vrijeme i da sam ja na njihovom mjestu, ostao bih bez lopte i dobio bih par šamara od starije ekipe. Zatim bih došao kući pa bih morao lagati da sam pao, kako ne bih i doma dobio batine jer sam ih vani već ranije dobio.'', započeo je Babić sa svojim osvrtom, a između ostalog je i napisao.

''Brate, to se prešetava kao da su osvojili teren, faca polumrtva od sebeljublja i bahatosti. Neće igrati 2 na 2 jer su predobri a nas. Neće dijeliti jedini koš koji valja jer im smetamo. Naravno da smo ušli i preuzeli teren.'', dodao je ''Savage''.

Puno medijske pažnje privukao je to status, a razni pretjerani i senzacionalistički naslovi kružili su internetom. Babić je shvatio kako je sve otišlo u krivom smjeru te je situacija krivo protumačena i preuveličana. Tako je ''Savage'' isto igralište posjetio i danas te je objavio Instagram ''story'' s dvojicom aktera iz gore spomenute priče.

''Evo nas da vidite da su dečki živi i zdravi. Jači su od mene, veći i bolji. Sad ćemo igrati 2 na 2. 'Lady Savage' (Alenova djevojka) se sprema. Da vidimo čiji je teren! Tako se rješavaju problemi. Nemojte slušati naslove (u medijima), dečki su dobri, top.'', objasnio je Babić, a trenutno nije poznato tko je osvojio ''bitku za teren''.

Naišao je Babić na određene kritike u komentarima gdje su ga fanovi optuživali da je ''siledžija'' i da se izdiže nad mlađim dečkima. Jasno da je ''Savageu'' to zasmetalo, jer radi se o boksaču koji konstantno ističe kako želi biti ''People's Champ'' i podrška navijača jedna mu je od najbitnijih stvari. Zato je brzo popravio ovu situaciju i zaključak je kako se od muhe napravilo slona.

Linker
03. svibanj 2024 10:03