Ostalo

(VIDEO) YouTuber usred primanja batina tražio sutkinju da prekine meč!

Michael Reeves, Graham Stephan

 Screenshot(youtube, منوعات منصور)
Dvojac je ipak pokazao više od očekivanog s obzirom na minimalno boksačko znanje koje posjeduju

Ovo je bio meč između dvije YouTube zvijezde, a impresivnu pobjedu odnio je Michael Reeves protiv Grahama Stephana prekidom u drugoj rundi. Dvojac se borio u sklopu iDubbbz-ove humanitarne boksačke priredbe u kojoj su se natjecale brojne YouTube, Twitch i TikTok zvijezde. Za Reevesa i Stephana se očekivalo kako će pružiti neatraktivnu borbu s obzirom na minimalno boksačko znanje koje posjeduju, ali baš naprotiv dvojac je pružio jednu vrlo zanimljivu borbu s obzirom na svoje predispozicije.

Reeves je bio taj koji je publiku impresionirao svojim boksačkim umijećem, ali niti Stephan nije bio loš u svojim pokušajima. U drugoj rundi Reeves je otjerao Stephana u kut i serijom udaraca naveo Stephana da traži sutkinju da ga poštedi daljnjih batina. Ona je to uvažila i prekinula borbu čime je Reeves upisao pobjedu tehničkim nokautom u svom boksačkom debiju ispred 10000 entuzijastičnih fanova. Nakon viđenog objasnio je kako nije oduševljen boksom i da se jedva čeka vratiti svom YouTube kanalu.

Ovo je samo dokaz toga da boks ipak nije za svakoga. Ono što mnogi treneri napominju je to da koliko god netko izgledao impresivno u dvorani lupajući vreću ili fokusere, istinu o tome je li stvoren za boks ili nije čovjek može saznati tek kada primi svoj prvi udarac te vidi kako će sam reagirati u tom trenutku. Snimku prekida pogledajte u nastavku članka.

Linker
18. travanj 2024 11:05