Ostalo

(VIDEO) Tyson Fury prekinuo intervju vidno uplašenog Jakea Paula: ‘Mislio sam da će me udariti‘

Tyson Fury i Jake Paul

 Screenshot (facebook, Sportsjoe.co.uk)
‘‘Gypsy King‘‘ došao je zapravo pozdraviti YouTubera i nije mu stvarao nikakve probleme

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od borbe Tommyja Furyja i Jakea Paula. Polubrat Tysona Furyja obračunat će se s Jakeom u Saudijskoj Arabiji, a borba je ugovorena za 26. veljače (2. mjesec).

Meč je službeno potvrđen prije nekoliko dana, a Paul i Fury nisu dugo čekali na prvo sučeljavanje i promociju same borbe. Sinoć uoči meča između Artura Beterbieva i Anthonyja Yardea, Paul i Fury ušli su u ring, odradili su sučeljavanje, a bilo je tu i verbalnog sukoba kakav se i očekivao od dvojice ‘‘celebrityja‘‘ poput njih.

"Tebe će nokautirati Disneyeva zvijezda. I to će biti tvoj kraj. Vidjet ćeš ti što je pravi profesionalni boksač. Svi me kritiziraju da se moram boriti s pravim boksačem, e pa sad ćemo vidjeti. Tommy ima jako puno toga za izgubiti, njegova obitelj će ga se odreći kada ga nokautiram. Tysone, jako mi je žao, ali prebit ću ti brata!", između ostalog rekao je Jake Paul, a Jake je ranije rekao i da ‘‘voli Tysona Furyja‘‘.

Čini se da Tyson Fury simpatizira Jakea također. Naime, dok je Paul davao intervju za Joe.co.uk portal, Tyson Fury ušao je u prostoriju i prekinuo je Jakeov intervju. YouTuber je djelovao poprilično uplašeno kad je ugledao Furyja, ali Tyson nije došao s lošim namjerama.

‘‘Gypsy King‘‘ lijepo je pozdravio Jakea, zaželio mu je sreću u borbi protiv Tommyja i čestitao mu je na samom ugovaranju borbe. Fury je povukao i određenu paralelu između sebe i dvojice boksača koji će se obračunati.

‘‘Tko god izgubi, poprilično će nastradati. Obojica pričaju puno sranja, baš poput mene. Ali kad to radite, morate to i opravdati (u ringu). Ja to godinama radim, više od trideset puta zaredom, a sad je red na ove velike dečke.‘‘, rekao je Fury koji je poveo i svoje sinove sa sobom. Jedan od Furyjevih sinova pristao je pozdraviti Jakea Paula, a drugi je odbio. Pri samom kraju ovog videa, Jake je izjavio:

‘‘Stvarno sam mislio da će me on (Fury) udariti kad je ušao.‘‘

Iako se Jake vidno uplašio, Tyson Fury nije stvarao nikakve nepotrebne probleme i sportski je pozdravio Jakea Paula. Svjestan je Tyson da se ovdje radi o sukobu Tommyja i Jakea, a on se jednostavno ne želi miješati.

Linker
15. travanj 2024 18:42