Ostalo

(VIDEO) Paul Daley jednim udarcem nokautirao protivnika, Machida ‘uspavan‘ u drugoj rundi

Lyoto Machida

 Screenshot(twitter, Bellatormma)
Ovakvi nokauti još će se dugo pamtiti

Iako je glavna borba večeri donijela više frustracije nego akcije, Paul Daley i Fabian Edwards su se pobrinuli da event ipak prođe zapamćen po nokautima.

Paul Daley borbu nije dobro započeo i većinu prve runde je proveo na leđima, no to nije utjecalo na nastavak borbe. Wendell Giacomo se već u drugoj rundi prikazao kao vidljivo umorniji borac, što je fizički spremniji Paul Daley iskoristio i minutu prije kraja isteka druge runde doslovno uništio svog protivnika. Prvo ga je serijom udaraca pokušao završiti, no taman kada je već izgledao da se Wendell jako dobro brani i da će izbjeći ono najgore Daley ga je zahvatio širokim desnim krošeom nakon kojeg je Wendell bez svijesti pao na pod. Paul Daley je nakon borbe za MMA Junkie dao sljedeću izjavu:

"Nisam niti u jednom trenutku bio ugrožen. U jednom trenutku publika se utišala nakon što me zahvatio dobrim udarcem u bradu, ali nisam niti jednom bio ugrožen. Želim biti upamćen po ovakvim trenucima kada dignem publiku na noge i nokautiram nekoga."

Borba Machide i Edwardsa započela je klasičnim Machidinim stilom u kojem ispipava protivnika, no Edwards je odmah ubacio u višu brzinu te počeo zadavati neke ozbiljne udarce. Ubrzo ga je zahvatio lijevim krošeom nakon čega je Machida bio vidno uzdrman i jedva ostao stajati na nogama, no nakon još jednog lijevog krošea Machida pada na pod gdje Edwards s još dva dodatna udarca završava borbu.

Rezultate cijelog eventa i glavne borbe večeri pogledajte OVDJE.

Linker
14. travanj 2024 23:41