Ostalo

(VIDEO) KSW 78: Materla ponovno slavio protiv Grovea, Borys Mankowski teško nokautiran

Mankowski vs. Mircea

 Twitter, Ksw
Poljska organizacija može dosta bolje, no ovo je svejedno bila dostojna priredba za otvaranje nove sezone

Večeras je poljski KSW održao prvu priredbu ove godine, a predvodili su ju Michal Materla i Kendall Grove. Iako poljska promocija pamti i bolje evente, nije ovo bio loš način da se otvori sezona i kod njih. Vrijedilo je pogledati ovih devet solidnih borbi. Na priredbi je nastupilo nekoliko poznatijih imena, a u nastavku možete pročitati kako su prošli u svojim nastupima.

Veteran Borys Mankowski se večeras borio nakon više od pola godine, a u meč je došao iz poraza od Daniela Torresa. Protivnik mu je bio Valeriu Mircea, kojemu je ovo bio treći KSW nastup. Mankowski je borbu otvorio velikim pritiskom na Mirceu koji se početkom borbe borio sa zadnje noge. Mircea je više pokušavao pojedinačnim udarcima ugroziti Borysa, dok je Borys više išao na volumen. Krajem prve runde Mircea je bacio jako precizno leteće koljeno koje je sjelo na bradu Mankowskog te ga je uzdrmao, a zatim ga je s nekoliko udaraca teško nokautirao. Bio je ovo jako težak poraz za bivšeg prvaka i legendu i to treći u nizu.

Odlični Roman Szymanski borio se protiv Raula Tutaraulija, a pobjedu je odnio ‘‘submissionom‘‘ već u prvoj rundi. Tutarauli ga je početkom runde srušio, a Roman je iz donje pozicije prvo uhvatio trokut kojeg je prebacio na ‘‘armbar‘‘, te je nakon minute i pol prve runde Tutarauli tapkao.

Priredbu su predvodili KSW-ov veteran i legenda Michal Materla. Ovo mu je bila druga borba protiv iskusnog Kendalla Grovea, a nakon deset godina ga je opet pobijedio.

Odmah su se Materla i Grove početkom borbe uputili u razmjene bez pretjeranog čekanja. Grove je solidno držao distancu i pogađao Materlu, a Matreli ni pokušaji rušenja nisu prošli. Groveovi udarci su bili sve precizniji, no u drugoj rundi je Materla ‘‘overhandom‘‘ pogodio Grovea te ga je bacio u nokdaun, ali nije uspio završiti ga. Krajem runde Materla pogađa ponovno, baca u nokdaun protivnika i završava udarcima u parteru.

Iako se na papiru nije tako činila, na kraju svega se može reći da je ovo ipak bila solidna priredba iako KSW može i bolje. Rezultate pogledajte ispod:

KSW 78: Rezultati priredbe

Michał Materla vs. Kendall Grove def. Kendall Grove by TKO, Round 2, 4:27
Tomasz Romanowski def. Radosław Paczuski by podijeljenom sudačkom odlukomRoman Szymański def. Raul Tutarauli by submission (arm-bar), Round 1, 1:05
Valeriu Mircea def. Borys Mańkowski by KO, Round 1, 4:20
Kleber Raimundo Silva def. Łukasz Sudolski by KO, Round 2, 0:40
Rafał Kijańczuk def. Marc Doussis by TKO (Punches), Round 1, 2:03
Łukasz Rajewski def. Sahil Siraj by TKO, Round 1, 4:05
Oskar Szczepaniak def. Raimondas Krilavičius by jednoglasnom sudačkom odlukom
Borys Dzikowski def. Andre Langen by jednoglasnom sudačkom odlukom

Linker
26. travanj 2024 06:30