Ostalo

(VIDEO) Iz Rusije s ljubavlju: Borac svog potencijalnog izazivača gađao mikrofonom

 Screenshot (youtube)
Ruska promocija Hardcore FC uistinu je ovime opravdala svoje ime

Događaj koji je tema ovog našeg današnjeg članka dogodio se u Rusiji, nakon glavne borbe Hardcore FC 13 priredbe. U njoj su se borili Dmitry Klimov i Nazir Kishukov, a Klimov je svom protivniku prvi poraz u karijeri nanio polugom na ruci nakon nešto manje od dvije minute borbe u prvoj rundi. Opako je namjestio polugu i povukao, a borba je prekinuta nakon bolnog krika poraženog borca.

Ono što je ipak još zanimljive od ove krasne završnice borbe dogodilo se kad je Klimov davao izjavu. U kavez su doveli njegovog potencijalnog idućeg protivnika, čije ime ovim putem nismo uspjeli saznati, a Klimov je tada reagirao kako da smo stotinjak sekundi tek odrađene borbe nije ponudilo dovoljno akcije. Svog rivala gađao je mikrofon koji je do tada držao u ruci. I to tako da mu je mikrofon poslužio kao ulaz u "combo", budući da je odmah nakon toga povezao udarac nogom te je došlo do kratkog okršaja nekoliko ljudi.

Neki bi rekla kako je ovo bila jedna normalna borilačka večer u Rusiji, no nama je ovo svakako prvi slučaj napada mikrofonom kojeg smo vidjeli u nekom kavezu predviđenom za MMA borbu. A sama borbu u svojih je sto sekundi zapravo bila vrlo uzbudljiva te ju možete pogledati klikom na video ispod teksta.

I još jedna zanimljivost koju možemo vidjeti u potonjem video. Nakon onog spomenutog okršaja mikrofoni su vraćeni borcima te je trash talk odrađen do kraja, a riječ je dobio i onaj poraženi borac iz borbe na koju smo zbog osebujnog okršaja gotovo zaboravili. Rusi ili Poljaci, teško možemo zaključiti tko je luđi, no samo neka nas nastave zabavljati.

Linker
20. travanj 2024 04:55