Ostalo

(VIDEO) Australski MMA borac obračunao se s dvojicom nasilnika: ‘High kickom‘ je uzdrmao jednog od njih

Viktor Lyall i dvojica agresora

 Instagram (impalervikki)
Viktor Lyall prema svojim navodima pomagao je osobi koju su nasilnici brutalno tukli

Jako interesantna situacija dogodila se na ulicama Brisbanea prije nekoliko dana. Dvojica nepoznatih muškaraca našla su se u konfliktu s muškarcem imena Viktor Lyall. Ono čemu se nisu nadali jeste činjenica da je Viktor Lyall MMA borac koji prema podacima s Tapologyja ima osam pobjeda u 11 amaterskih nastupa.

Tijekom spomenutog videa, vidljivo je kako su dvojica muškaraca agresori dok Lyall daje sve od sebe da ne dođe do sukoba i ponavlja im da ga prestanu slijediti. Dvojica mladića prvotno ga nisu htjeli poslušati, a na kraju su izvukli deblji kraj.

Lyall je u jednom trenutku morao posegnuti za svojim MMA tehnikama i lijevim high kickom bacio je u nokdaun jednog od agresora. U sve je bila umiješana i djevojka koja je bila na strani dvojice mladića, a verbalno je napadala Lyalla.

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a Lyall je na svom Instagram profilu opisao što se dogodilo.

‘‘Samo da razjasnim nekoliko stvari i nakon toga više ne želim objavljivati o ovome. Intervenirao sam kako bih pomogao osobi koja je bila napadnuta. Nadam se da će ljudi poštovati privatnost agresora također te da neće narušavati njihov život. Iako su dvojica muškaraca zajedno brutalno premlaćivali jednu osobu, to je zaustavljeno. Video je postao viralan i nadam se da im je to dovoljna kazna. Molim vas, nemojte ih uznemiravata. Dobro je da nitko nije nastradao.‘‘, započeo je Lyall, a u nastavku je dodao.

‘‘Dobivam gomilu poruka s upitima o tehničkoj analizi iz MMA perspektive, a mnogi traže objašnjenje kako sam uspio ostati miran te se raspituju o psihološkim elementima kao što su strah, nervoza i slično. Ja zapravo imam podosta iskustva u ovakvim situacijama.‘‘, dodao je ovaj trenirani borac.

Mnoge stranice na društvenim mrežama koje su posvećene borilačkom sportu, podijelile su ovaj video kako bi podigle razinu svijesti o važnosti poznavanja tehnika samoobrane. Viktor Lyall jako je dobro neutralizirao sve pokušaje ovih napadača. Svoje vještine iskoristio je kako bi pomogao nekome, a na koncu je uspio zaštiti i samog sebe.

Linker
16. travanj 2024 00:13