Ostalo

‘Umoran sam od prebijanja tih staraca‘: Jake Paul odbio borbu protiv Donalda Cerronea

Paul i Cerrone

 Instagram (jake Paul), Screenshot (youtube, Themaclife)
Paula se najviše kritizira jer se uglavnom bori protiv umirovljenjih MMA boraca, tako da ćemo ga možda gledati protiv profesionalnog boksača

Iako se ove godine umirovio iz MMA sporta, Donald Cerrone dao je svima do znanja da njegova borilačka karijera nije završena. Koliko je za sada poznato, legendarni ‘‘Kauboj‘‘ će u skorije vrijeme ući u boksački ring, no nije otkrivao kada će to biti i protiv koga točno.

Naravno, jedno ime na koje je uputio svoje prozivke jest tko drugi nego, Jake Paul. Paul se do sada borio sa nekoliko poznatih umirovljenih MMA boraca, tako da scenarij u kojem se bori protiv Cerronea i nije zvučao toliko nerealno.

‘‘Fenomen Jakea Paula je nekako lud, apsolutno svi ga prozivaju. Sve podsjeća na McGregorov uspon. Imam osjećaj da se to sada događa sa Jakeom Paulom. Svi ga žele, a ne znam zašto i ne bi jer je to veliki ‘money fight‘.‘‘, rekao je Cerrone neki dan.

No, izgleda da Jake nije zainteresiran za taj meč, a rekao je kako sada napokon želi nekog mlađeg borca:

‘‘Ne znam, nekako sam umoran od prebijanja tih starih tipova, razumijete što govorim. Sada pokušavam naći nekog mlađeg, no oni su svi preplašeni. Samo pokušavaju zaštititi svoje omjere‘‘, rekao je Paul kod The Schmoa.

Jake Paul je u trenutno posljednjem meču pobijedio 47-godišnjeg Andersona Silvu koji je unatoč godinama na leđima pružio odličnu borbu. Istina je da se Paul u dosadašnjim mečevima borio sa starijim protivnicima koji nisu primarno boksači te ga se upravo zbog toga i kritizira.

Nadamo se da je ovo znak da će konačno ući u ring sa relevantnim profesionalnim boksačem da još testira svoje vještine.

Linker
13. svibanj 2024 05:17