Ostalo

Pogledajte prostrijelnu ranu čovjeka kojega je Cain Velasquez propucao u krvavom pohodu

Cain Velasquez victim

 Screenshot(Twitter, Nolan King)
Žrtva Cainovog pohoda i njegova supruga strahuju za vlastiti život

Žrtva propucavanja od strane Caina Velasqueza tvrdi kako proživljava velike traume kao rezultat nemilog događaja. Podsjetimo se, Cain Velasquez je krenuo u osvetnički pohod s namjerom da samostalnu izvršni pravdu nad čovjekom za kojega se sumnjalo da mu je seksualno zlostavljao maloljetnog člana obitelji, no umjesto njega Cain je hitcem iz vatrenog oružja pogodio njegovog oca koji je u bolnicu prevezen u teškom stanju.

Velasquezu je nedavno odbijena jamčevina po drugi put, a u prilog mu ne ide niti izjava žrtve koja tvrdi kako je izgubio osjet u tri prsta na ruci i da ne može više raditi nakon što nije uspio proći liječnički pregled što se fizičke sposobnosti tiče. Također, Paul Bender tvrdi kako on i njegova supruga Patty Goularte konstantno dobivaju prijetnje od Velasquezovih fanova i da strahuju za svoj život, a njihov odvjetnik Patrick Steinfeld sve je ispričao za MMA Junkie.

"Patty Goularte tvrdi kako se sakrila u vozilu kada je čula kako se metci odbijaju od njihovog auta. Oboje trenutno prolaze terapiju. Mislim da će imati trajne emocionalne posljedice od incidenta vezanog za pucnjavu. Cijelo vrijeme primaju prijetnje od Cainovih pristaša. Nije bilo znakova agresije, ali čitava obitelj je praćena. Vozila su se znala zaustavljati ispred njihove kuće i samo gledati unutra. Praćeni su dok su išli do svojih rođaka. Paul Bender i Patty Goularte osjećaju se ugroženo od strane Cainovih pristaša. Smatraju ih jako opasnima. Boje se za vlastiti život. Strahuju da će jedan od njegovih pristaša pokušati završiti ono što je Cain započeo."

Steinfeld tvrdi kako obitelj ima poruku za cijelu zajednicu Cainovih pristaša.

"Poruka koju obitelj šalje cijelo zajednici, kao i Cainovim pristašama, je ta da imaju povjerenja u pravni sustav, kao i to da vjeruju žrtvama, bile one mlade ili stare."

I sam odvjetnik je poručio slično.

"Na kraju krajeva, vjerujte u pravni sustav i pustite da se sve odigra kako treba. Pravda će pobijediti."

Linker
22. travanj 2024 12:02