Ostalo

Hit zvijezda MMA-a bez dlake na jeziku: ‘Uopće nisam imao UFC na umu, s*****i su se!‘

Publike pred ulazak Cedrica Doumbea

 SCREENSHIT (PFL, YOUTUBE
Ovaj borac ima potencijal postati globalna megazvijezda

Cédric Doumbé bi mogao natjerati UFC da požali što ga je propustio potpisati. Višestruki prvak u GLORY-ju napravio je spektakularan debi za PFL prošle subote u Parizu, ubilježivši nokaut u devet sekundi protiv Jordana Zéboa u glavnom meču večeri. “Le Meilleur” je bio u pregovorima da se pridruži UFC-u na priredbi u Parizu prošle godine., ali nije dobio dopuštenje da se bori te se ta mogućnost na kraju izjalovila.

Tijekom gostovanja u The MMA Hour, Doumbé je upitan misli li da se UFC sada predomišlja o tome da ga izgubi od PFL-a.

“Nisam razmišljao o UFC-u. Učinili su što su učinili, s*****i su se. Sada sam dio PFL-a. Za mene je PFL budućnost. Ide im jako dobro, imamo Francisa Ngannoua, on je dio tima. Ja sam dio budućnosti. Mijenjamo nešto, radimo nešto sjajno, tako da nisam ni razmišljao o UFC-u. Oni rade svoje, ja radim svoje... Naravno, sigurno im je žao što me nisu potpisali.”

Doumbé je neupitno bio najveća zvijezda showa na subotnjem PFL Europe događaju, od trenutka kada je izašao s madracem koji je predviđao protivnikovu smrt, do samog završetka, do vatrenog govora nakon borbe u kojem je prozvao bivšeg trenera Fernanda Lopeza za prošlo uhićenje zbog obiteljskog nasilja.

Čak i s obzirom na najveće borbe u njegovoj kickboksaškoj karijeri, Doumbé se složio da je ovo najživahnija reakcija koju je ikad imao na jednu od svojih borbi.

“Mislim da je to zbog toga gdje je MMA sada u Parizu. Sada je legalno, prije nije bilo. MMA je sada svugdje, iskače iz paštete. Ljudi, prije nego što su gledali nogomet, nisu znali ništa o MMA-u. Sada su zainteresirani za MMA i ljudi se počinju uzbuđivati ​​zbog svega, zato mislim da je jako velik, ‘hype‘ je sada vrlo velik u Francuskoj", zaključio je.

Linker
17. lipanj 2024 14:52