Ostalo

Gordon Ryan ‘secirao‘ Dillona Danisa: ‘Ne bori se, nema sponzore i ne podučava druge, živi od roditelja‘

Dillon Danis

 Instagram (dillon Danis)
Naveo je kako svaki put dogovori borbu, dobije pažnju, a onda se povuče kako bi organizaciji dao dovoljno vremena da nađu zamjenu kako bi nastavili raditi s njim

Gordon Ryan je čovjek bez dlake na jeziku, a često tu svoju osobinu voli usmjeriti ka ismijavanju Dillona Danisa. Inače, Danis se prošloga mjeseca trebao boriti u boksu protiv YouTubera KSI-a, no nekoliko dana pred meč se povukao, a kao razlog je naveo kako nije bio dovoljno spreman.

Najbolji grappler današnjice Ryan nikako nije njegov fan. Danima ga je ismijavao nakon što se povukao iz tog meča, no Danis je i sam kriv za to jer je uistinu naveo smiješan razlog za povlačenje iz borbe. U nedavnom intervjuu za MMA Fighting, Gordon Ryan se dotaknuo upravo Danisa i njegovog lika i djela:

‘‘Ovo je predobro. Njegov menadžer je samo došao i rekao kako se Danis neće boriti jer nije dovoljno spreman i ne može skinuti kilograme. Ono, barem slaži i reci da si povrijedio rebra i da se ne smiješ boriti. Frajer je samo rekao kako je lijeno go**o i da neće uspjeti skinuti kilograme‘‘, rekao je Gordon.

‘‘Znao sam da će se nešto takvoga dogoditi. Dillonova cijela priča je da navuče publicitet za bilo što što će raditi, a onda se povuče u zadnjoj sekundi. Promociji da dovoljno vremena da pronađu zamjenu samo kako bi opet htjeli raditi s njim‘‘, nastavio je.

‘‘Dobije publicitet i pažnju i onda ne napravi ništa. On se ni ne treba natjecati. Ne znam što je s njim. Mora da ima neko nasljedstvo jer se ne bavi ničim. Ne podučava, nema sponzora, čak ga ni nema po društvenim mrežama. Ne natječe se. Sigurno živi od novca koji mu daju roditelji‘‘, zaključio je Ryan.

Od čega Danis živi ne znamo, no činjenica je da radi upravo ono što je Gordon opisao.

Linker
25. travanj 2024 06:20