Ostalo

Goran Reljić perfektno odradio jubilarni 30. nastup: Tehničkim nokautom savladao je iskusnog Uzbekistanca

Goran Reljić vs Davrbek Isakov

 Twitter (aca)
37-godišnji Zadranin došao je do druge pobjede u 2021. godini

Ponajbolji hrvatski MMA borac Goran Reljić (21-9-0), u svom 30. profesionalnom meču, došao je do 21. pobjede u karijeri. ''Ghost'' je svoj jubilej okrunio sjajnom pobjedom do koje je došao prekidom u drugoj rundi. Davrbek Isakov (15-15-0) nije imao šanse protiv našeg borca, a Reljić je posao završio laktovima i udarcima iz full mounta, prvom polovicom druge runde. Snimku završne sekvence možete pogledati OVDJE.

Druga je to pobjeda zaredom za Reljića, nakon što je u četvrtom mjesecu ove godine savladao Carlosa Eduarda, također u sklopu ACA promocije. Radi se o izuzetno jakoj i cijenjenoj ruskoj MMA promociji, a ''Ghost'' je ovom pobjedom zaključio uspješnu 2021. godinu. Vidjet ćemo što čelnici ruske promocije, ali i sam Goran, planiraju naredne godine.

Inače, borcu iz Zadra ovo je sedma pobjeda nokautom u karijeri. Isto toliko puta pobjeđivao je odlukom, ali i submissionom. Njegov protivnik Davrbek Isakov s druge strane, sada je u nizu od dva poraza zaredom. Bio je ovo prvi nastup za Uzbekistanca u 2021. godini.

ACA 133 priredba održava se u ruskom Sankt Peterburgu, a event predvodi meč perolake kategorije između Aptija Bimarzaeva (17-3-0) i Elismara Lime (25-9-0).

Linker
25. travanj 2024 04:52