Ostalo

‘Dajte mi 10 sekundi, je**no bih ubio tog gada‘: Luke Rockhold opleo po Pereiri, uvjeren u svoju pobjedu

Rockhold i Pereira

 Instagram (luke Rockhold, Alex Pereira)
Tko zna, možda je upravo Karate Combat njegova sljedeća destinacija

Nakon MMA karijere, veteran Luke Rockhold odlučio se okušati u boksu golim šakama. Nakon borbe protiv Mikea Perryja je rekao kako je to bio prvi i zadnji put jer mu se sport očito nije svidio, a ostao je i bez nekoliko zuba tako da je razumljivo zašto ga tamo više nećemo gledati.

No, izgleda da u Lukeu još ima tog žara te se i dalje želi boriti. Proteklog je vikenda bio gost na Karate Combat 40 priredbi gdje je demonstrirao svoje udarce nogama, a u videu koji se kasnije proširio internetom se moglo štošta zanimljivo čuti o bivšem prvaku Alexu Pereiri:

‘‘Bilo kad s Pereirom. Dajte mi 10 sekundi s njim na podu, je**no bih ubio tog gada‘‘, rekao je u videu.

Pereiru sada čeka novi izazov, i to Rockoldov krvnik Jan Blachowicz. Krajem sljedećeg mjeseca će se s njim boriti na UFC 291 priredbi, a to će mu biti debi u poluteškoj kategoriji. Odmah su mu dali bivšeg prvaka i dosta težak test, a i sa Dana je rekao kako će napad na titulu u poluteškoj uistinu morati zaslužiti.

Što se Rockholda tiče, ostaje nam za vidjeti gdje ćemo ga sljedeće gledati. Tko zna, možda je upravo Karate Combat njegova sljedeća destinacija.

Linker
19. svibanj 2024 09:41