Ostalo

Conor McGregor je dobio jedinstveni poklon uoči svog povratka u kavez na UFC 303 priredbi

Conor McGregor

 Isaac Brekken/Getty images/Profimedia
Urijah Faber je kao poklon poslao borilački rekvizit koji je stvarno poseban

Conor McGregor će se boriti prvi puta nakon tri godine kada uđe u oktogon s Michaelom Chandlerom u T-Mobile Areni u Las Vegasu 29. lipnja.

McGregor trenutno trenira za svoj povratak i redovito obavještava obožavatelje dijeljenjem isječaka sa sparinga na društvenim mrežama.

Iako ništa ne može zamijeniti sparing s kvalitetnim suborcima, UFC superzvijezda ima opciju raditi na svom grapplingu s robotom, tzv. ‘rollbotom‘.

Urijah Faber, koji je bio McGregorov rival prije nego što su postali prijatelji na setu ‘The Ultimate Fightera‘ 2015. godine, poslao je Ircu naprednu lutku za trening kako bi mu pomogao u pripremama za borbu s Chandlerom.

‘‘Povremeno komuniciramo putem Instagrama. Podbadamo se‘‘, rekao je Faber za talkSPORT MMA.

‘‘Conor je dobar momak - briljira. Još nisam imao priliku pogledati njegov film, ali hoću.‘‘

‘‘Poslao sam mu robota u Irsku da trenira s njim. To je vrhunska tehnologija, lutka za jiu-jitsu trening; ima AI komponente sa senzorima za gušenje i zglobove koji se dislociraju. Nabavio sam mu jednu u Irskoj.‘‘

‘‘Znam da naporno trenira i da je uzbuđen zbog povratka u oktogon. To je odlično za naš posao. On je velika zvijezda i uvijek je dobro imati ga zdravog i borbenog.‘‘

McGregorov dugotrajni izostanak počeo je kada je slomio nogu tijekom trilogijske borbe s Dustinom Poirierom na UFC-u 264 u srpnju 2021.

Mnogi borci se ne vrate nakon takve ozljede, ali Faber je uvjeren da se McGregor može vratiti u najboljoj formi na UFC-u 303.

Dodao je: ‘‘Ozljede su dio igre, ali siguran sam da se Conor ne bi vraćao u oktogon ako ne misli da je potpuno spreman.‘‘

‘‘Chandler je težak protivnik, ali dokaz je u izvedbi, i Conor može postići bilo što što si zacrta. Uz pravi fokus, bit će bolji nego ikad.‘‘

"Chandler je sjajan sportaš, ali jedna stvar koja me brine za njega su Conorovi precizni udarci. Pogađa točno u metu, i mislim da je to velika prednost."

Linker
10. lipanj 2024 06:52