Ostalo

Četiri borca pozitivna su na doping testu nakon prve polovice sezone PFL-a, među njima bivši protivnik Ante Delije

Bruno Cappelozza i Ante Delija

 YAROSLAV SABITOV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Yaroslav Sabitov/Shutterstock Editorial/Profimedia
Još se uvijek ne zna što će PFL napraviti povodom ovoga te tko će nastupiti umjesto ovih boraca

Četiri borca ​​bila su pozitivna na zabranjene supstance nakon prve polovice PFL sezone u teškoj i poluteškoj kategoriji u Las Vegasu te neće moći nastaviti svoj nastup u ovoj sezoni, prenosi MMA Fighting. Ova odluka uvelike će utjecati i na nastavak odvijanja događaja u teškoj kategoriji gdje se nalazi naš Ante Delija, koji će sada u "rosteru" dobiti neke nove protivnike.

Dva najzvučnija imena koja su pala na doping testu jesu ona bivši izazivača za UFC pojas u poluteškoj kategoriji, Brazilac Thiago Santos te dugogodišnji poljski UFC veteran Krzysztof Jotko. Oba su borca debitirala u promociji prošli mjesec, Santos je izgubio od PFL prvaka iz 2022. godine Roba Wilkinsona u sunaslovnoj borbi PFL 1 jednoglasnom odlukom, a Jotko je izgubio podijeljenom odlukom protiv Willa Fleuryja na istoj priredbi.

Dva borca ​​koji su također bili pozitivni na zabranjene supstance su bivši protivnik Ante Delije iz sezone 2021. godine Bruno Cappelozza te Rizvan Kuniev, koji su 7. travnja pobijedili Matheusa Scheffela i Renana Ferreiru na PFL 2. Nedozvoljene supstance nisu otkrivene, niti duljina suspenzije s kojom će se suočiti.

Još se uvijek ne zna što će PFL napraviti povodom ovoga te tko će nastupiti umjesto ovih boraca. Santos se trebao sučeliti s Mohammadom Fakhreddineom 8. lipnja, a Jotko je trebao nastupiti protiv Ty Floresa na istoj priredbi, a radi se o PFL-u 4 koji će se održati u Atlanti. Za Cappelozzu i Kunieva promocija nije objavila kada su se trebali boriti, no sada je jasno da oni ove sezone više neće nastupiti pod okriljem promocije Raya Sefa.

Linker
28. travanj 2024 02:47