Ostalo

Čelni čovjek PFL-a o MMA debiju Jakea Paula: ‘Diaz i Masvidal čekaju, ali imamo i druge opcije‘

Jake Paul

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
PFL-ovi čelnici već dugo pričaju slične priče i govore kako bi Jake uskoro trebao ući u njihov kavez, no svakim novim istupom na ovu temu se taj rok samo produži

Prošlo je već poprilično puno vremena od onih vijesti da je Jake Paul potpisao za PFL i da bi uskoro trebao ući u kavez, no on je nastavio po starom. Od tada je odradio nekoliko mečeva u boksu te je dogovorio i onaj najveći, barem na papiru, protiv legende Mikea Tysona.

Naravno, opet se pokrenulo pitanje kada će Jake uopće u tom slučaju debitirati za PFL i hoće li se to ikada dogoditi, a afirmativan odgovor ponudio je PFL-ov šef, Pete Murray. Murray je otkrio kada bismo ga mogli gledati u kavezu:

‘‘To je više scenarij za 2025. godinu. Nadamo se da ćemo to uspjeti dogovoriti s njim i njegovim partnerom Nakisom Bidarianom. U tom scenariju, bez okolišanja, veliki, veliki borci bi ušli u kavez sa Jakeom Paulom. Uključujući Natea Diaza. To bi bila uzbudljiva borba. Postoje i drugi koji bi htjeli, primjerice Masvidal. Ima ih još‘‘, rekao je Murray za MMA Junkie.

‘‘Imamo opcije, Jake ima opcije. Uzbuđeni smo, ali on je nastavio biti fokusiran na boks. Ima nadolazeći event na Netflixu protiv legendarnog Mikea Tysona u boksačkom ringu, to će biti odlično. Zbog toga ćemo vidjeti što će biti s Jakeom. 2025. godina je ona na koju su on i njegov tim postavili cilj‘‘, dodao je.

PFL-ovi čelnici već dugo pričaju slične priče i govore kako bi Jake uskoro trebao ući u njihov kavez, no svakim novim istupom na ovu temu se taj rok samo produži. Do 2025. se svašta može dogoditi, tako da ćemo vidjeti hoće li se ovo i ostvariti.

Linker
21. svibanj 2024 18:53