K1 i Boks

Zar Saudijci ne plaćaju dovoljno? Jarrell Miller uhićen je zbog krađe automobila samo dva tjedna nakon meča s Duboisom

Jarrell Miller

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
35-godišnji američki teškaš našao se u problemima sa zakonom

Jarrell Miller zbilja je neobjašnjiv sportaš i ljudsko biće. Teškaš koji je 2019. godine prokockao meč s Anthonyjem Joshuom i višemilijunsku zaradu zbog pada na doping, ponovo je zaprepastio javnost novim skandalom.

Nisu prošla niti dva puna tjedna otkako je Miller nastupio na ogromnom ‘‘Day of Reckoning‘‘ eventu u Saudijskoj Arabiji i zasigurno se dobro naplatio za meč protiv Duboisa, ali već se doveo u probleme.

Naime, američki teškaš u srijedu je priveden zbog otuđenja automobila. Da, dobro ste pročitali, Jarrell Miller pokušao je ukrasti automobil. Poznatog boksača tereti se za krađu automobila, ali i za fizički napad.

Zajedno s nepoznatom djevojkom, Miller je posjetio Haims Motors, prodavaonicu automobila u Hollywoodu. Žena koja je pomogla Milleru u krađi, rekla je zaposleniku autosalona kako je ostavila ključeve unutar crnog Dodge Rama kojeg je Miller jedno vrijeme koristio, ali ga je ipak vratio u salon rabljenih automobila. Kad se zaposlenik pojavio s ključevima automobila te je odveo ženu do spomenutog automobila, Miller je u suradnji s tom ženom zgrabio prodavača, zaključao je gušenje, srušio ga je na tlo, uzeo je ključeve i zatim se zajedno sa svojom suradnicom odvezao iz autosalona.

Automobil je imao ugrađen uređaj za praćenje i Millera je policija brzo pronašla nedaleko od autosalona. Došlo je do privođenja, a jamčevina iznosi 30 tisuća dolara.

Tako se 35-godišnji Miller doveo u nove probleme. Nevjerojatno je da jedan profesionalni boksač pokušava otuđiti rabljeni automobil. Očito ni petrodolari Saudijaca nisu bili dovoljni da Miller pošteno kupi automobil, ali njegov plan nije dobro prošao i pred njim je sudska tužba koja će ga vjerojatno na neko vrijeme udaljiti iz ringa.

Linker
27. travanj 2024 13:42