K1 i Boks

(VIDEO) Tyson Fury u naletu bijesa i pijanstva šutnuo taksi; morali ga obuzdavati!

Tyson Fury kicks taxi

 Stephen Cassidy/youtube
Taksist nije htio riskirati pa je otišao

Počeo se društvenim mrežama širiti video u kojem se vidi Tyson Fury kako u pripitom stanju radi incidente po gradu. Kao što se vidi na snimci, pijani Tyson noge izdaju i više nego u meču protiv Wildera, a pri pokušaju ulaska u taksi ostao je kratak. Bezuspješno je pokušavao otvoriti vrata pošto je taksist odlučio kako ga neće pustiti u auto. Fury to nije tako lako prihvatio pa ga je uhvatio bijesni ispad gdje se počeo derati i nogom šutnuo taksi.

Otac ga je pridržavao da ne napravi još veći incident, ali i da ne padne s obzirom na to da je jedva stajao na nogama. Tyson Fury je u trenutku incidenta bio na odmoru s obitelji i uživao u plodovima pobjede protiv Dilliana Whytea. Ovakvo ponašanje jednog svjetskog prvaka u boksu nije primjereno s obzirom na to da bi trebao biti uzor mladim sportašima.

Furyju je produžen rok donošenja odluke o umirovljenju ili povratku borbama na nepoznato razdoblje, što mu definitivno ide u korist, a federacija vjerojatno ne želi prvaku vršiti pritisak i natjerati ga da donese potencijalno pogrešnu odluku. Podsjetimo se, Tyson Fury je nedavno porazio Dilliana Whytea i time obranio WBC titulu teške kategorije, nakon čega je obznanio umirovljenje od profesionalnog boksa.

Za sada je dao mogućnost borbama ekshibicijskog karaktera kao što je ona protiv UFC prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua. No da bi do te borbe uopće došlo mora se riješiti puno pravnih zavrzlama, primjerice Francisov ugovor s UFC-om i upražnjenje Furyjeve titule koju u slučaju borbe s Ngannouom ne bi imao mogućnost braniti.

Linker
23. travanj 2024 10:59