K1 i Boks

(VIDEO) Ryan Garcia tone sve dublje: Slavni boksač uhićen je zbog vandalizma

Ryan Garcia

 Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia | Mma Uncensored
25-godišnji ‘‘King Ryan‘‘ navodno je počinio štetu pod utjecajem alkohola

Ryan Garcia proteklih mjesec i pol dana u teškoj je situaciji. Nedugo nakon što je upisao najveću pobjedu u karijeri porazivši Devina Haneyja, isplivala je informacija kako je Garcia bio pozitivan na doping. Njegova pobjeda gotovo sigurno bit će poništena, a Garciju vjerojatno čeka određena suspenzija, moguće i novčana kazna.

Teško se Garcia nosi sa statusom ‘‘varalice‘‘ i svim silama pokušava uvjeriti javnost kako je on ‘‘čist boksač‘‘ koji nikada nije konzumirao nedozvoljene supstance. Testovi koje je odradio ne idu mu u prilog i trenutno se čeka odluka nadležnih tijela po pitanju ovog slučaja.

U iščekivanju odluke, Ryan Garcia našao se u središtu još jednog incidenta. Prema navodima TMZ Sportsa, talentirani boksač sinoć je uhićen zbog vandalizma u Waldorf Astoria hotelu koji se nalazi na Beverly Hillsu.

TMZ je objavio i snimku na kojoj je vidljivo privođenje Ryana Garcije, boksača koji postaje sve skloniji incidentima. Prema zakonima u Kaliforniji, svaki čin vandalizma koji rezultira sa 400 ili više dolara štete, može biti tretiran kao kazneno djelo kažnjivo zatvorskom kaznom u okružnom zatvoru. Maksimalna zatvorska kazna iznosi jednu godinu, ali puno realnija i češča je novčana kazna u iznosu do 10 tisuća američkih dolara. Garcia je navodno prouzročio više od 15 tisuća dolara štete.

TMZ je naknadno došao do kratkog priopćenja Ryanovog odvjetnika, Darina Chaveza. Odvjetnik je potvrdio kako je Garcia priveden, ali zatim prevezen u lokalnu bolnicu na pregled i vjerojatno ga čeka prijava zbog alkoholiziranja na javnom mjestu. Više informacija bit će poznato u narednim danima, ali Ryan Garcia trenutno ne ide u dobrom smjeru.

25-godišnjak je bez ikakve sumnje jako talentiran boksač, ali sve su češći slučajevi zbog kojih se dovodi u pitanje njegovo psihičko stanje. Ryan tone sve dublje, a ostaje nada da će ipak pronaći pravi put i u potpunosti se posvetiti karijeri koja može biti itekako uspješna.

Linker
21. lipanj 2024 08:23