K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte ogromnu razliku između Mayweathera i Paula: ‘Uništit ću ovu je*enu simulaciju!‘

Floyd Mayweather Jr i Logan Paul
 CHANDAN KHANNA Afp
Ponajbolji boksač u povijesti i YouTube zvijezda ispoštovali su dogovor oko kilaže

Floyd Mayweather i Logan Paul uspješno su odradili vaganje i posljednje sučeljavanje pred ekshibicijski meč na Hard Rock stadionu (Miami Gardens).

Još prilikom potpisivanja ugovora dogovoreno je da bivši svjetski prvak ne smije imati više od 72,6, a slavni YouTuber više od 86,2 kilograma. Obojica su taj dogovor i ispoštovali jer Mayweather se dan uoči okršaja na vagi pojavio sa 70,3, dok je osjetno viši i krupniji Paul imao 86 kilograma.

"Činjenica da sam ovdje govori nam da ništa od ovog nije stvarno. Vanzemaljci nam dolaze u lipnju. Samo budite spremni. Sutra ću uništiti ovu je*enu simulaciju i pobijediti najboljeg boksača u povijesti", poručio je Logan pred borbu.

image
Floyd Mayweather Jr i Logan Paul
CHANDAN KHANNA Afp

Floyd, koji je tijekom profesionalne karijere upisao 50 pobjeda iz isto toliko nastupa imao je za svog suparnika spreman odgovor.

"Niti visina, niti težina ne donose pobjede u borbama. Sama borba donosi trijumf, a na kraju dana - ja se znam boriti", rekao je favorizirani Mayweather.

Njihov meč održat će se u noći s nedjelje na ponedjeljak. Dogovoreni broj rundi je osam. Bodovnih sudaca neće biti, a neće biti ni službenog proglašenja pobjednika. Nokauti su dozvoljeni, nema zaštitnih kaciga, a sudionici borbe na rukama će imati rukavice od 12 unci.

Linker
11. svibanj 2024 20:34