K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte cijelu snimku boksačkog meča Satoshija Ishiija

Satoshi Ishii

 Screenshot (youtube, あろ波)
Satoshi je ostvario pobjedu u još jednom borilačkom sportu

Hrvatsko-japanski borac Satoshi Ishii pravi je borac mješovitih borilačkih vještina, doslovno. U zadnje vrijeme okušao se u više borilačkih sportova te je tako osim MMA-a radio mečeve i u kickboxingu, ali ovoga tjedna i u boksu.

Satoshii je ove godine nastupao do sad tri puta. Prvo je u kickboxu pobijedio Kosukea Jitsukata, a zatim je u šestom mjesecu nastupio na FNC 6 priredbi gdje je također pobijedio Charlieja Milnera. Ovog tjedna je pobijedio i u boksu, tako da je vrlo zanimljivo pratiti njegovu karijeru.

Što se samog meča tiče, Ishii je krenuo iz kontra garda gdje je na samom početku bio nešto rezerviraniji. Pogađao je tom prilikom nekoliko direkata u tijelo, a krajem prve runde je bio i blago uzdrman nakon protivnikovog krošea.

Drugu rundu Satoshi je otvorio s nešto jačim pritiskom, te su obojica pogodila po nekoliko dobrih udaraca. Sredinom se Ishii žalio na udarce u potiljak, a sličnu borbu smo gledali i u narednoj rundi. Dojam je da je Satoshi bio nešto precizniji, a i većinu runde je Satoshi protivnika držao na konopcima i pogađao.

U četvrtoj rundi smo odmah na početku gledali otvorenu razmjenu uz pojačanu agresivnost oba borca, što im je vjerojatno sugerirano iz kuta. Satoshi je opet kotistio provjereni recept: pritisnuti protivnika uz konopce i pogađati. To je urodilo plodom i Satoshi je pobijedio svoj prvi profesionalni boksački meč.

Video cijelog meča pogledajte ovdje:

Linker
24. travanj 2024 05:56