K1 i Boks

(VIDEO) Objavljena kompilacija najboljih trenutaka meča koji je dao najveće ovogodišnje iznenađenje

Teofimo Lopez vs. George Kambosos

 Al Bello/Getty Images/AFP
George Kambosos uzeo je tri pojasa svjetskog prvaka nakon 12 rundi prepunih akcije

Nakon što se gotovo godinu dana čekalo održavanje meča između Teofima Lopeza i Georgea Kambososa Jr., očekivanja baš nisu bila velika. Nestrpljenje je rezultiralo željom da se to samo što prije riješi. Lopez je bio veliki favorit, a analitičari i fanovi kao da su samo čekali da on odradi ovaj posao pa da napokon mogu vidjeti kakva će biti odluka mladog prvaka za nastavak. Puno opcija je postojalo i svi su bili uzbuđeni oko toga. No, nešto se pitalo i Australca Georgea Kambososa Jr., koj je u meč ušao kao neporaženi boksač.

Takav je ostao i nakon 12 rundi okršaja koji je, osim njegovom pobjedom, rezultirao i time da Lopez nije prihvaćao poraz. Čak je u ringu oduzeo mikrofon novom prvaku, izjavivši kako je pobijedio 10-2 u rundama. U tom trenutku dobio je znak negodovanja i od publike u Madison Square Gardenu, koja je kroz cijeli meč bodrila svog sugrađanina. No, i oni su realno prihvatiti poraz koji sam Teofimo očito nije mogao.

Ako niste gledali meč, možda vam za vlastiti sud može pomoći DAZN, koji je na svom YouTube kanalu objavio najbolje trenutke ovog dvoboja, koji će osim po najvećem iznenađenju ostati svakako zabilježen i kao jedan od najuzbudljivijih ovogodišnjih okršaja u ringu. I ovo nije bilo kakva kompilacija nego gotovo pa "recap" meča u trajanju od 15 minuta.

Svakako vrijedi pogledati što su to ponudili dva sjajna mlada momka, jedan bivši, a drugi novi svjetski prvak.

Linker
24. travanj 2024 22:46