K1 i Boks

VIDEO: Gervonta Davis ‘scimao‘ Franka Martina na sučeljavanju pa mu se nasmijao: ‘On se trese‘

Gervonta Davis i Frank Martin

 Screenshot/Michael Benson X
Vrlo napeta atmosfera je bila na press konferenciji u Las Vegasu, osjeti se veliki animozitet između boraca

Gervonta Davis se na kraju ipak zadnji smijao nakon sučeljavanja s Frankom Martinom.

Ovaj dvojac iz lake kategorije sastao se na tjednoj press konferenciji u Las Vegasu pred njihovu subotnju borbu u kojoj je Davisova WBA svjetska titula na kocki.

Bila je vrlo napeta atmosfera jer su se najprije nekoliko minuta prepirali oko prethodnih sparinga i predviđanja ishoda borbe. Davisa i Martina su zatim izveli na pozornicu kako bi se sučelili, a je osiguranje stajalo iza boraca u pripravnosti.

Kad su se približili i izmijenili uvredljive primjedbe, Davis je podigao ruku kao da će udariti desnicom. To je izazvalo refleksnu reakciju kod Martina koji se također spremio i napravio lažni zamah lijevom rukom. Srećom, nijedan udarac nije bio pravi i borce su odmah odvojili na suprotne strane pozornice.

Davis je neporažen u 29 profesionalnih borbi i ulazi kao veliki favorit nakon što je u svom posljednjem nastupu u travnju 2023. godine nokautirao Ryana Garciju. U prepiranju sa svojim idućim protivnikom, 29-godišnji Davis je inzistirao da se Martin boji njegove snažne udaračke moći.

"Razbit ću te. Raskolit ću ti sve to ispod očiju. Kad god nekom kažem da će se nešto dogoditi, što se događa?", rekao je Davis.

"Njemu to još nije sjelo. Vidjet će u subotu. Shvatit će onda. Posebno kada ga dotaknem. Što on donosi na stol što već nisam vidio? On se tamo trese."

Martin je odgovorio uvjeravajući da bi borba mogla postati pravi udarački rat.

"Kao što sam već rekao, zahvalan sam Davisu što mi je dao priliku da ga premlatim. Samo još nije bio u ringu s nekim poput mene", poručio je Martin.

"Vidjet ćete kako će Gervonta Davis biti nokautiran. Ako se ponaša ludo, ići će na spavanje."

Linker
18. lipanj 2024 14:03