K1 i Boks

Uprava Madison Square Gardena prekinula narativ da se karte za Paula i Rahmana nisu prodavale

Jake Paul, Hasim Rahman i Amanda Serrano

 Credit line: Mike Stobe/Getty images/Profimedia
Raduju se novoj sruadnji s Paulovim timom

Još od otkazivanja borbe između Jakea Paula i Hasima Rahmana Jr.-a špekulira se o razlozima otkazivanja. Svaka strana je iznijela svoju stranu priče u kojoj okrivljuje ovu drugu, a pojavile su se i priče kako je slaba prodaja karata glavni razlog otkazivanja cijele priredbe.

Uprava Madison Square Gardena jučer se oglasila po tom pitanju. MSG je inače poznata dvorana u New Yorku koja je kroz svoju povijest ugostila neke od najvećih borilačkih priredbi ikad, a ovog vikenda je i poznati ‘YouTuber‘ trebao boksati u toj dvorani.

Jadan on prvih ‘zagovornika‘ narativa da je slaba prodaja karata glavni razlog otkazivanja priredbe bio je UFC-ov predsjednik Dana White, a kasnije mu se pridružio i komentator Michael Bisping.

Uprava MSG-a je odlučila istupiti i prekinuti takav narativ. Jučer su se obratili javnosti te su rekli:

‘‘Da razjasnimo situaciju, karte su se prodavale odlično. Otkazivanje priredbe nije imalo veze s prodajom karata, ova borba je trebala biti u top 10 najvećih boksačkih priredbi u ovoj dvorani u posljednjih 15 godina. Oni su odlični poslovni partneri i radujemo se ponovnoj suradnji s njima.‘‘

Ako je vjerovati njihovim riječima, Dana je bio u krivu. Jake Paul se nije borio još od prošle godine kada je nokautirao bivšeg UFC prvaka Tyrona Woodleyja, a ove subote se trebao boriti protiv Hasima Rahmana Jr.-a, nakon što mu je Tommy Fury otkazao meč.

Linker
15. travanj 2024 07:08