K1 i Boks

Sam Alvey opisao sparinge s braćom Paul: ‘Loganu sam skoro slomio vilicu, a Jake nije htio sparirati‘

Sam Alvey

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Veteran slobodne borbe rado bi se obračunao s nekim od YouTubera

U šaljivom tonu Sam Alvey podijelio je ‘‘memeove‘‘ koji se dotiču njegovog potencijalnog meča protiv Jakea Paula, ali čini se kako sada bivši UFC-ov borac uistinu ima tendencije obračunati se unutar boksačkog ringa s popularnim YouTuberom.

Jake Paul trenutno nema ugovoren meč, a općepoznato je kako YouTuber preferira boksačke mečeve protiv starih i potrošenih boraca. Uvjet je da više nisu pod ugovorom s UFC-om i stoga Sam Alvey vjeruje kako je on sada adekvatan kandidat.

‘‘Svaki MMA borac želi to, a sada ima i smisla - to je borba protiv Jakea Paula. Svi žele taj meč. Volim se našaliti kako već neko vrijeme nisam pobijedio, a time postajem tip borca s kakvim se Jake voli boriti. Podjednake smo veličine, što će biti nešto drukčije za njega, jer on se voli boriti s manjim protivnicima. Ja sam borac koji preferira stojku i bio bih prvi koji nije hrvač. Nisam baš neki boksač, nikada nisam boksao. Ja sam kickboksač, 7-1 je moj omjer u profesionalnom kickboksu, ali nikada nisam boksao. Međutim, ja sam udarač. Mislim da sve to ima smisla za Paula.‘‘, rekao je Alvey i dodao je kako će kontaktirati Showtime oko potencijalnog dogovora.

U nastavku MMA Houra, Alvey je otkrio kako između njega i braće Paul zapravo postoji i priča na kojoj bi se meč mogao donekle graditi.

‘‘Zabavna priča - prije njihovih prvih mečeva (Jakeovog i Loganovog), pozvali su me da im pomognem trenirati. Sparirao sam s Loganom Paulom. To je bilo prije pet ili šest godina. Sparirao sam s Loganom i bilo je zabavno. Logan se činio kao dobar tip, dok me Jake nije uopće kupio. On je kreten, dok se Logan čini okej. Međutim, Loganu sam skoro slomio vilicu tijekom sparinga. Trudio sam se da mu pomognem što više mogu, pokušavao sam biti samo trening partner, ali on je konstantno primao udarce. Trebao sam sparirati i s Jakeom, ali on nakon toga nije htio sparirati. Obećao sam mu da ćemo lagano sparirati, ali svejedno nije htio. Nikada više nisu me pozvali.‘‘, opisao je Alvey kako se braća Paul odnose prema sparing partnerima koji ih stavljaju na prava iskušenja.

Koliko god Sam Alvey bio respektiran među MMA kolegama, činjenica je kako mu niz od devet mečeva bez pobjede ne ide u korist, a ne radi se niti o dovoljno velikom imenu koje bi zainteresiralo Paula. Sam je spreman potražiti priliku i preko WWE-a gdje bi se mogao obračunati s Loganom Paulom.

‘‘Koliko god se želim boriti protiv Jakea Paula, radije bih hrvao s Loganom Paulom. Zašto ne oboje? Logana ću ‘tuširati‘, a zatim ću nokautirati Jakea.‘‘, za kraj je rekao Sam Alvey koji se ne planira povući iz borilačkog sporta, unatoč tome što više nije član UFC-a.

Linker
20. travanj 2024 17:30