K1 i Boks

Paige VanZant nastavlja ‘bare knuckle‘ karijeru, predvodit će prvu BKFC priredbu u Europi

Paige VanZant

 screenshot (YouTube, BKFC)
Najpopularnija borkinja svijeta nastupit će ovog ljeta u Londonu

Nakon što je svoj jedini dosadašnji borilački nastup izvan SAD-a odradila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, što je ujedno bila njena posljednja UFC borba, Paige VanZant posjetit će Europu kao borkinja BKFC promocije. Predsjednik iste, David Feldman, potvrdio je kako će upravo ona predvoditi priredbu koju će BKFC 9. srpnja održati u Londonu.

Domaćin BKFC priredbe bit će Alexandra Palace dvorana, a za sada nije navedeno protiv koga bi se Paige trebala boriti, kao niti neki dodatni podaci o priredbi. No, odabir Londona kao lokaciju za dolazak u Europu nas ne čudi, budući da je upravo to grad u kojem su "bare knuckle" borbe prije nekoliko godina oživljene na nakon višoj razini, putem BKB/Bbad promocije. Riječ je o organizaciji koja je imala dva hrvatska prvaka, Marka Martinjaka i Gorana Reljića, a također su se prvi iskazali po dovođenju bivših UFC boraca i sličnih borilačkih zvijezda.

Paige je početkom prošle godine započela svoju karijeru u BKFC-u, promociji za koju je rekla kako joj je ponudila ugovor kojim joj je omogućeno jako puno toga. Do sada nije bila suviše uspješna, budući da je u oba nastupa unutar njihovog ringa poražena. Prvo je bolja od nje bila Britain Hart, a onda i Rachael Ostovich. Nakon drugog nastupa bilo je upitno kako će se nastaviti njena karijera, ali Feldman je već tada potvrdio da će se Paige još barem jednom boriti u njegovoj promociji.

Ona je također nedavno potpisala ugovor s AEW promocijom, koji je odvodi u kečerske vode, a jasno je kako joj tako nešto ugovor s BKFC-om omogućava. Zapravo, vjerojatno je to ono zbog čega je izjavila da joj ugovor osigurava slobodu raditi više stvari u kojima se vidi.

Naravno, osim borilačke karijere, Paige jako dobro zarađuje putem društvenih mreža, svoje web stranica, ali i modelinga te snimanja reklama.

Linker
18. travanj 2024 05:32