K1 i Boks

Joe Joyce o borbi Joshua-Ngannou: ‘Teško mi se odlučiti, baš je 50-50, ali ako se ovo dogodi...‘

Joe Joyce

 SCREENSHOT/YOUTUBE/FRANK WARREN QUEENSBERRY PROMOTIONS
Podsjećamo da će se ta borba održati 8. ožujka u metropoli Saudijske Arabije, Rijadu

Joe Joyce je na putu povratka u ring, ali je odvojio trenutak da pošalje upozorenje svom britanskom rivalu u teškoj kategoriji Anthonyju Joshui uoči njegove borbe s Francisom Ngannouom.

Joshua i Ngannou trebali bi se boriti 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji. "AJ" će se nadati da će koristiti "Predatora" kao mjerilo prema kojem boksački svijet može usporediti njegovu izvedbu protiv bivšeg UFC-ovog prvaka s Tysonom Furyjem. Tko god pobijedi u ovom susretu, bit će u redu za borbu protiv pobjednika borbe Fury-Usyk 17. veljače.

Joyce, koji bi se trebao vratiti u ring 16. ožujka protiv Kasha Alija nakon dva teška poraza od Zhileija Zhanga 2023. godine, razgovarao je s Queensberryjem o Joshuinoj sljedećoj borbi.

"Sjajna borba, veselim se tome. Obojica stvarno mogu pogoditi, vrhunski su udarači. Mislim da je stilski Ngannou malo neiskusan u boksu, a Joshua je zapravo izgledao bolje u svom zadnjem nastupu nego u prethodnim. Udara vrlo snažno pa mislim da će to biti sjajna borba", kazao je, a zatim su ga zamolili da iznese predviđanje te mu nije bilo lako:

"Ne znam... što ako ga Ngannou pogodi jakim udarcem i on ne može ustati, onda? Poprilično je 50-50".

Borba od 10 rundi bit će prikazana uživo na DAZN-u u petak (8. ožujka) zbog Velike nagrade Saudijske Arabije (Formula 1) koja se također održava tog vikenda.

Linker
23. travanj 2024 00:53