K1 i Boks

Jake Paul naslađuje se porazom Canela: ‘Dajte mi tri godine, pobijedit ću ga na isti način‘

Eddie Hearn i Jake Paul

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
YouTuber koji gradi boksačku karijeru uvjeren je da će kroz skorije vrijeme moći parirati Canelu

Poraz Canela od Dmitryja Bivola, po mnogima je bio veliko iznenađenje, iako je ruski boksač ušao u dvoboj kao neporaženi prvak svijeta u poluteškoj kategoriji.

Meksikanac ipak već neko vrijeme nosi epitet najboljeg boksača svijeta prema ''P4P'' ljestvicama, a unatoč osjetnoj razlici u fizičkoj veličini, smatralo ga se favoritom. Canelo je na koncu izgubio, a YouTuber i boksač Jake Paul s veseljem je dočekao takav ishod.

Paul je zajedno s Eddiejem Hearnom tjedan dana prije toga sudjelovao u organizaciji meča između Amande Serrano i Katie Taylor. Još u tjednu uoči te borbe, Jake Paul je spominjao svoj potencijalni meč protiv Canela Alvareza, a Eddie Hearn tvrdio je kako YouTuber živi u zabludi ako uistinu vjeruje da može poraziti boksača kao što je Canelo. Sada kad je Canelo izgubio, Paul je odmah odlučio nastaviti svoj narativ.

''I samo tako, Canelo Alvarez izgubio je od Dmitryja Bivola. Sjajan meč od strane Bivola. Ja sam dva inča (5.08cm) viši od Bivola i teži sam 20 'pounda' od njega. Dajte mi tri godine, skinut ću Canela na isti način. On se ponašao kao da je pobijedio, a bio je bolji u tri runde tijekom cijelog meča. Eddie Hearn, je** se, možeš mi popušiti. Ja stižem, pobijedit ću Canela za tri godine.'', poručio je Paul putem svog Twitter profila, a u nastavku se dodatno okomio na Hearna, poznatog boksačkog promotora.

''Čestitke Dmitryju Bivolu, pokazao je da Canela veći tipovi lakoćom mogu pobijediti, a ja sam to znao cijelo vrijeme. Vjerujte u sebe djecu i nemojte slušati ove britanske šup** poput Eddieja Hearna.'', dodao je Jake.

Paul iza sebe ima tek profesionalnih mečeva, a niti u jednom od tih mečeva nije se borio protiv profesionalnog boksača. Jasno je kako protiv Canela ne bi imao apsolutno nikakve šanse, ali još je jasnije kako bi to bio meč u kojem Paul ne bi imao apsolutno ništa za izgubiti, a financijski bi se vrhunski naplatio.

Linker
20. travanj 2024 03:58