K1 i Boks

Filip Hrgović uživa podršku hrvatske sportske javnosti, javio mu se srebrni Vatreni: ‘Čekam te pajdo, idemo!‘

Filip Hrgović

 SCREENSHOT/YOUTUBE
U komentarima ispod objave dobio je uistinu veliku podršku fanova iz Hrvatske i diljem svijeta

Filip Hrgović vraća se u ring za mjesec i pol dana. Nastupit će na "Matchroom vs. Queensberry: 5v5" priredbi, a protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.

Bit će to ponajveći ispit u karijeri "El Animala" koji ide po 18. pobjedu u karijeri i čeka napad na svjetsku titulu. Već smo pisali da se oglasio na društvenim mrežama gdje je napisao:

"Iznenađenje, iznenađenje".

U komentarima ispod objave dobio je uistinu veliku podršku fanova iz Hrvatske i diljem svijeta, a javili su mu se i poznati sportaši. Tako je najupečatljiviji komentar onaj jednog od najboljih nogometaša u povijesti Hrvatske, Ivana Rakitića koji mu je poručio:

"Čekam te pajdo, idemo!". Treba naglasiti da je Rakitić trenutačno igrač Al-Shababa, kluba iz Rijada, grada gdje se održava ova priredba te je izvjesno da će srebrni Vatreni doći podržati svog sunarodnjaka.

Teškašu iz Sesveta javio se i najbolji hrvatski MMA borac, Roberto Soldić koji je na jednostavan način sugerirao što ga čeka:

"Uskoro #andnew", aludirajući na to da će ubrzo postati prvak svijeta.

Javili su mu se i Luka Pratljačić te Damir Beljo, a za povjerovati je da će dobiti podršku još nekolicine hrvatskih sportskih ličnosti. Meč se održava 1. lipnja u rijadskoj Kingdom Areni.

Linker
28. travanj 2024 20:02