K1 i Boks

Čovjek koji je nekoć nokautirao Mikea Tysona o borbi protiv Paula: ‘Bit će ovo lagana pobjeda, tražit će krv kao morski pas‘

 Mike Tyson 

 McGregor-Huyer/Shuttersto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Iako je istinska legenda boksa, vidjet ćemo što može s 58 godina života učiniti u boksačkom ringu

Mike Tyson i Jake Paul trebali su se ovog ljeta susresti u ringu, međutim, borba je odgođena zbog zdravstvenog stanja legendarnog Tysona. 15. studenog novi je datum borbe, iako mnogi i dalje negoduju što se ova borba uopće službeno ugovorila.

Mnogi smatraju da je razlika u godinama jednostavno prevelika i da će to presuditi u meču. Međutim, čovjek koji je 1990. godine nokautirao Mikea, James ‘‘Buster‘‘ Douglas, nikako se s tim ne slaže te smatra da će se Jake loše provesti u meču:

‘‘Mislim da to neće biti dobro za Jakea. Mislim da neće puno ostati od njegove karijere nakon ovoga. Jednom kada ga Mike riješi, to će biti kraj njegove karijere. Najbolji scenarij za Paula jest da izdrži cijelu borbu i ode na bodove. Da drži ruke visoko i izbjegava udarce, a oni će itekako dolaziti. Paul će se takvih udaraca prepasti, to su kao rakete‘‘, rekao je Douglas za Gambling Zone.

‘‘Kreći se Jake, nemoj stajati ispred njega. Nemoj stajati na tračnicama i čekati vlak. Bit će ovo lagana pobjeda, najlakša u njegovoj karijeri. Da ima 65 godina bi bilo teško, ali s 58 će to biti mačji kašalj. Mike će tražiti krv kao morski pas u vodi‘‘, dodao je.

Bez obzira na ovakve riječi, činjenica da se bori protiv 27-godišnjaka koji zna boksati nikako ne ide u prilog Mikeu. Iako je istinska legenda boksa, vidjet ćemo što može s 58 godina života učiniti u boksačkom ringu, a sve ćemo to saznati krajem godine.

Linker
19. lipanj 2024 16:01