K1 i Boks

BKFC službeno potvrdio borbu između Paige VanZant i Rachael Ostovich

Paige VanZant i Rachael Ostovich
 screenshot (YouTube, UFC)
Potvrdile su se ranije špekulacije po pitanju BKFC borbe njihove dvije najpoznatije borkinje

Nakon što je u BKFC promociju stigla uz puno pompe te kao vjerojatno najpoznatije ime na cijelom rosteru trenutno najveće svjetske promocije boksa bez rukavica, Paige VanZant razočarala je u prvom nastupu. U veljači je na BKFC Knucklemania priredbi poražena od Britain Hart. Trebala je to biti lakša borba za zagrijavanje, no Paige je neočekivano i bolno razočarala.

No, nije ju to sputalo. Zapravo je izjavila kako je zadovoljna završnicom borbe te da je to nešto na čemu će graditi svoj idući nastup. A taj nastup BKFC joj je ugovorio protiv djevojke za koju već zna kako ju je pobijediti. Nedavno su potpisali ugovor s još jednom bivšom UFC borkinjom, Rachael Ostovich te su njih dvije uparene u nešto što možemo nazvati revanšem. Isti će se održati 23. srpnja na BKFC 19 priredbi.

U siječnju 2019. godine odradile su okršaj u Octagonu u kojem je Paige slavila polugom na ruci u drugoj rundi i to je ujedno bila njena pretposljednja UFC borba, prije nego je nakon prošlogodišnjeg poraza od Amande Ribas odbila novi ugovor te sreću potražila u BKFC-u. Ostovich je nakon te borbe također nastupila još jednom, uz poraz od Gine Mazany, nakon čega je i ona sreću pronašla kod drugog, ujedno istog poslodavca.

Svima je jasno kako BKFC kod ove borbe u prvi plan namjerava staviti seksepil obje borkinje, zbog čega su većinom one i došle do svoje popularnosti, koja se najbolje očituje pratiteljima na Instagramu. Da gledaju u tome smjeru svjedoći i informacija kako su u svoje redove doveli još jednu borkinje slične pozadine, Pearl Gonzalez, no njen debi u promociji još nije potvrđen.

Paige i Rachael potvrđene su kao glavna borba gore spomenute priredbe. Sumnjamo da je ikome nejasno zašto se BKFC odlučio za taj potez, no za svaki slučaj se ispod teksta nalazi par referenci.

Linker
11. svibanj 2024 03:28