NEMA VIŠE SMRZAVANJA

"Zimi mi noge i ruke uvijek trnu od hladnoće i ovo mi jako pomaže. Stavite malo folije i zahvalite mi kasnije!"

 /SHUTTERSTOCK

Nakon nekoliko toplijih tjedana, temperature su ponovno pale, a snijeg pada diljem Hrvatske. Ako se i vi, poput mnogih, bojite hladnih jutara, onda je najbolje da nastavite čitati, jer je jedna pametna mama priskočila u pomoć sa praktičnim trikom za grijanje da ostane zdrava.

Umjesto da se utapa u slojevima debele odjeće, TikTok korisnica @tiger_lee_uk demonstrirala je kako se osnovna kuhinjska folija može nositi s hladnim vremenom. Prema riječima Tiger Lee, koja je tvrdi da joj nošenje termo čarapa nikad nije "dovoljno", ovaj jeftini trik djeluje izvrsno i ona više ne drhti ujutro.

Dakle, koje je rješenje? Pa, kao što je podijelila u videu, prilično je jednostavno i traje samo nekoliko minuta. Nakon što navučete svoje udobne čarape, uzmite veliki list obične kuhinjske folije i omotajte ga oko stopala prije nego što navučete čizme - da, dobro ste pročitali.

Isti postupak, koji je Tiger Lee ponosno podijelila sa svojih 114.000 pratitelja na platformi, zatim se ponavlja za vaše ruke - jednostavno izrežite manje komadiće folije i njome omotajte svoje prste.

Kad završite, navucite rukavice i voila - nema više smrzavanja ruku!

"Zimi mi noge uvijek trnu i ovo mi jako pomaže. Učini ovo i zahvali mi kasnije!"

Prema stručnjacima, kuhinjska folija reflektira "toplinu natrag prema izvoru" - a ljudi je također koriste iza svojih radijatora, pa čak i termofora kako bi im kreveti bili vrući cijelu noć.

Nemate više folije? Bez brige - kolege korisnici društvenih mreža tvrde da je korištenje plastičnih vrećica jednako dobro funkcioniralo. Deseci ljubitelja TikToka požurili su u komentare kako bi podijelili svoja razmišljanja i zahvalili štedljivoj mami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:24