Novootvoreni centar

Prije nego se upustite u gradnju ili renovaciju, trebat će vam mjesto s pravim materijalima. Pronašli smo ga!

 Termodinamika

Većina našeg posla se sastoji od toga da otkrivamo dobro uređene prostore, zatim ih posjećujemo, a potom pišemo o istima. Uvijek smo jako radoznali pa volimo saznati sve korake koji su doveli do konačnog rezultata. Kada i zašto je kupljen baš taj prostor, koji su se radovi obavljali prije useljenja, jesu li vlasnici sami sređivali svoj dom ili su imali pomoć stručnjaka, koje su materijale koristili i zašto i tako obično znamo satima umarati naše sugovornike jer mi ipak dolazimo tek onda kada je sve gotovo i ušminkano pa obično propustimo skoro pa najzanimljiviji dio stvaranja jednog doma.

Svi pišemo o divnom dizajnu prostora, krasnom odabiru pločica, mudrom izboru boje, impresivnoj sofi koja pruža odmor kao da ležite na oblaku, ali malo tko piše o tome gdje je kupio kvalitetan i originalan građevinski materijal i koliko je zapravo to bitno za cijeli proces. Mogli bismo reći da je ovo početna točka stvaranja vlastitog doma, naravno poslije same ideje, ali ovdje sve počinje, s onim „sitnicama” i „nevidljivim” detaljima koji kreiraju zadivljujući završni rezultat.

Dugogodišnje iskustvo

Zato smo se ovaj put uputili, umjesto u jedan lijepi interijer nekog gradskog stana, u novi prodajni centar Termodinamike na zagrebačkom Rementicu da zavirimo iza kulisa stvaranja jednog prostora, pročelja, terase ili bilo čega drugog što čini jedan dom. Ovo je novootvoreni Termodinamikin centar, nakon četiri prodajna centra u Splitu sada je došlo vrijeme i za Zagreb.

image
Termodinamika

Novi prostor koji se rasprostire na čak 12,000 četvornih metara i sasvim jednostavno je jedino mjesto na koje trebate otići ako ste odlučili graditi ili renovirati svoj dom. Na prostranom parkiralištu ispred centra smo bez ikakvog problema pronašli mjesto i znatiželjno se ušetali u veliki prostor gdje nas je dočekalo iznimno ugodno osoblje.

Poznati brendovi

Kada birate novi namještaj za svoj dom itekako je poželjno da posjetite što više salona i izaberete ono što je najkvalitetnije, najpovoljnije i što vama najviše odgovara, ali kada birate građevinske materijale to i nije nužno jer obično sve potrebne i najkvalitetnije proizvode možete naći na jednom mjestu i tako si uštedjeti na vremenu i novcu, a ako ih i ne nađete na licu mjesta možete ih naručiti u tom centru gdje će vam još i stručno osoblje pomoći da napravite pravi izbor. Tako smo se i mi u našoj šetnji kroz ovaj impresivni centar susreli sa svime što je potrebno za stvaranje jednog kvalitetnog prostora. Počevši od materijala za hidroizolaciju, materijala suhe gradnje te različitih građevinskih materijala poznatih brendova Knauf, Isover, Röfix, Weber, Rockwool, Samoborka i mnogih drugih.

image
Termodinamika

Hodajući kroz centar doslovno smo mogli vidjeti svaki korak koji prethodi kreiranju dobrog dizajna, što je sve potrebno da bi se završila idealna kupaonica i kuhinja, koji su materijali i mehanizmi potrebni prije postavljanja dobrih podnih obloga, kako se stvara kvalitetna i vrhunski izolirana fasada i niz drugih principa koji čine čvrst kostur svakog doma. I što je najbolje niste sami u svojim lutanjima, pitanjima i odabirima, uvijek je tu netko u blizini kome se možete obratiti za stručni savjet i pomoć pa tako čak i ako ste početnik ne trebate se bojati da ćete nešto krivo izabrati.

Vrhunski stručnjaci

Nakon što smo završili svoje razgledavanje, dobro promotrili ponudu, ispitivali i razgovarali s osobljem shvatili smo zapravo koliko je bitan ovaj dio procesa prije razvijanja samog dizajna doma. Dok ste okupirani svim onim stresom koji ide uz gradnju, renovaciju ili samo popravke u svom domu jako je bitno umanjiti napetost na svim drugim područjima gdje je moguće. Uštedjeti na vremenu, novcu, porazgovarati s nekim tko ima dugogodišnje iskustvo i tko će vas ispravno savjetovati može uvelike olakšati i uljepšati ovaj proces koji ponekad zna koštati puno živaca.

Stoga su ovakvi prodajni centri poput Termodinamikinog na Remetincu zapravo idealni – parkirate se, uzmete velika kolica, ušetate u prostrani prostor, pokupite baš sve što vam treba, zamolite za stručnu pomoć ako vam je potrebna i nakon obavljene kupnje mirno se vratite doma i spremni ste za početak radova.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Termodinamikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:58