STRUČNJAK OTKRIVA

"Ovaj dinamični duo za ukusne salate poput magije uklanja ogrebotine na drvenim površinama i vraća sjaj"

 SHUTTERSTOCK/

Stručnjak za održavanje doma čisti i blistavim podijelio je recept za svoju mješavinu za salate pod nazivom "dinamični duo" kao idealno rješenje za popravak vašeg drvenog namještaja, prenosi The Sun.

Djeluje poput magije, uklanja ogrebotine i vraća sjaj. Ovo čudesno rješenje također je poprilično jeftino jer ovo sredstvo za čišćenje sadrži dva sastojka koja vjerojatno već imate u svojim kuhinjskim ormarićima. Zahvaljujući njima, možete se oprostiti od ružnih tragova i svojim oštećenim drvenim komadima namještaja vratiti puni sjaj.

Myles Robinson stručnjak je za održavanje doma iz tvrtke Value Doors i njegovo ekološki prihvatljivo rješenje jednostavno je za korištenje i ne sadrži toksine.

"Mnogi vlasnici kuća osjećaju se beznadno u pronalaženju rješenja za tvrdoglave mrlje na uobičajenom namještaju kao što su stolovi za blagovanje, konzole i stolići za kavu", rekao je Robinson.

Spas je na dohvat ruke i sve što trebate učiniti je posegnuti za maslinovim uljem i bijelim octom za ovaj trik za čišćenje.

"Maslinovo ulje i ocat nisu samo za salate. Oni su dinamičan duo kada treba vratiti ljepotu drvenog namještaja i učiniti ga da izgleda kao nov." - rekao je.

KAKO TO UČINITI:

Pomiješajte jednake dijelove maslinovog ulja i bijelog octa u posudi

Koristite meku krpu i nanesite smjesu na izgrebano mjesto

Trljajte se po oštećenom području kružnim pokretima

ZAVRŠNI DODIRI:

Nakon ovog tretmana dodajte dodatni sjaj i utrljajte tanak sloj maslinovog ulja

NAJBOLJI SAVJETI:

Važno je pustiti otopinu da se upije u drvo nekoliko minuta prije nego što je obrišete čistom krpom

Ako ste zabrinuti zbog mogućeg oštećenja, prvo napravite probu na mjestu na neupadljivom području Upamtite, maslinovo ulje može puno pomoći pa budite štedljivi u upotrebi

- To je pomalo kao da svom drvenom namještaju pružite spa tretman, rekao je Robinson.

"Maslinovo ulje vlaži i pomlađuje drvo, dok ocat čini svoju magiju u uklanjanju ogrebotina i tragova te vraćanju sjaja", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 21:17