Izvlači nečistoću

Nemate perilicu rublja? Ova perilica dolazi u nekoliko dijelova, pere, lagana je i lako prenosiva

 Mobile Washer
Jednostavna sprava dolazi u nekoliko dijelova pa kada ju rastavite ne zauzima puno prostora, osim toga jako je lagana i lako prenosiva

Ako ste ikada živjeli u studentskom domu ili u toliko malom stanu gdje perilica za rublje ne može stati, onda vjerojatno znate koliko je to značajan uređaj. Čekati vikend da biste doma odnijeli svo rublje na pranje ili umjesto kave satima sjediti u praonici rublja i promatrati sumorno okretanje bubnja nekako izgleda kao prevelik i pomalo besmislen posao. Osim ovih situacija, vjerojatno ste se našli i u onima kada vam je najdraži komad rublja prljav, a želite ga što prije obući pa ste se odluči na dobre starinske metode pranja na ruke.

Kako god bilo, pronašli smo jedan genijalan uređaj koji vam može olakšati muke u ovom području. Dostupan u samo nekoliko klikova preko Amazona, takozvani Breathing Mobile Washer je uređaj za ručno pranje rublja koji vam uvelike olakšava ovaj posao i u svakom slučaju brže i bolje opere vaše rublje nego što vi to možete koliko god se trudili.

image
Amazon
image
Amazon

Jednostavna sprava dolazi u nekoliko dijelova pa kada ju rastavite ne zauzima puno prostora, osim toga jako je lagana i lako prenosiva. Također, ne postoje ni neke posebno komplicirane upute za uporabu. Kao i uobičajeno u posudu ili kadu ulijte tople vode, dodajte deterdžent i prljavo rublje, a zatim ga operite uz pomoć ovog uređaja.

image
Amazon
image
Amazon

Za razliku od stroja za pranje rublja koji jednostavno vrti vodu oko vaše odjeće, ovaj uređaj gura i izvlači vodu i nečistoću iz odjeće. Nježan je prema odjeći i brz za korištenje, a može poslužiti kao alternativa svakome od vas koji želi izvrsno rješenje za pranje rublja kod kuće kada nema stroj. Osim toga, dobar je za osjetljivu odjeću koju ne želite staviti u perilicu za rublje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:03