Uštedite na vremenu

NAPREDNA TEHNOLOGIJA IDE U VAŠU KORIST Zaboravite na ručno pranje osjetljivih tkanina, a i glačanje možete ostaviti iza sebe

promo

Ljeto se bliži kraju, što podrazumijeva i mijenjanje garderobe. Vrijeme je da operete, posložite i pospremite svoju ljetnu laganu odjeću i zamijenite je s udobnim i toplim jesenskim komadima. Vjerujemo kako je malen postotak onih ljudi koji uživaju u ovom procesu jer uz kroničan nedostatak vremena, preslagivanje i pranje robe zasigurno nije ono čemu smo se nadali u slobodno vrijeme. Srećom, napredna tehnologija koja dolazi iz Gorenja uvelike olakšava situaciju i istovremeno svakodnevni život, a tome u prilog ide i slogan „Life Simplified“.

Kraće vrijeme pranja rublja i manje glačanja

Jedna od primarnih prednosti koje nudi nova linija perilica iz Gorenja jest kraći period samog pranja rublja. Nema više „veš mašine“ koja pere više sati, a sve zahvaljujući posebnom programu IonWash 59' koji će perfektno oprati vaše rublje u manje od sat vremena. Već u samom startu dobivate na vremenu koje možete iskoristiti za uživanje i relaksaciju. Nekome je uživanje i glačanje, ali ako ne spadate u tu skupinu, iskoristite prednost SteamTech tehnologije. Ona omogućava dodatan tretman parom u perilicama i sušilicama rublja, a rezultat su manji nabori na odjeći, nema neugodnih mirisa, bakterija i elektrostatskog naboja. Ni glačanja!

image
promo

Što s osjetljivim tkaninama?

Još su nas bake i mame učile kako osjetljive tkanine poput svile i vune uvijek moramo prati na ruke jer će ih u suprotnom perilica uništiti. Možda je to nekoć držalo vodu, ali Gorenje je svojom WaveActive linijom omogućio korisnicima da i najdelikatnije komade mogu oprati u perilici bez brige da će se uništiti. To je moguće zahvaljujući obliku WaveActive bubnja koji, u kombinaciji s posebno oblikovanim 3D rebrima u obliku valova, za vrijeme pranja omekšava tkaninu i daje perfektne rezultate pranja. Ako vas i dalje brine kako je nemoguće dubinski oprati eventualne mrlje s osjetljivih tkanina, u spas dolazi IonTech inovativna tehnologija koja uklanja 30% više mrlja uz najnježnije procese pranja. A kada je u pitanju sušenje, više ne morate pažljivo rasprostirati odjeću na balkone, već najfinije tkanine možete strojno sušiti bez panike i straha, a ujedno ćete uštedjeti na električnoj energiji. Naime, Gorenje sušilice rublja koriste toplinsku pumpu koja omogućava najnježnije sušenje na temperaturi od oko 50 °C. Riječ je o idealnoj temperaturi za sve vrste tkanina, ali posebice za one najosjetljivije.

image
promo

Jednostavnost i ušteda udaljeni samo jedan dodir

Koliko puta vam se dogodilo da ste nenamjerno stavili previše ili premalo deterdženta? Možda ste nehotice odabrali krivi program za pranje polupraznog bubnja? Dogodilo se svakome, ne brinite, ali uz inovativne karakteristike Gorenja, ovakve stvari vam se više neće događati. Upravljačko sučelje na dodir napravljeno je iznimno jednostavno i s lakoćom ga mogu koristiti sve generacije. Uz AutoWash program, perilica rublja će sama odabrati najadekvatniji program za trenutno punjenje bubnja, pomoći će kod doziranja deterdženta, te najbitnije kod nadgledanja potrošnje električne energije. Na vama je da se opustite i uživate, a ne da perete i peglate.

Ako se odlučite na kupnju ovih uređaja u periodu od 11.09. do 31.10. uz kupnju perilice i sušilice rublja WaveActive te registraciju računa, na poklon ćete dobiti štapni usisavač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 22:11