U samo par koraka

Miris cigareta u domu je neizdrživ? Donosimo odlične, provjerene trikove koji će vas osloboditi dima jednom zauvijek

 MARKO TODOROV/CROPIX

Savjeti za čišćenje gospođe Hinch postali su toliko popularni da ih njezini obožavatelji masovno dijele. Osim toga, počeli su otkrivati ​​vlastite pomalo neobične trikove. Naime, gospođa Hinch omiljena je britanska influencerica koja savjete za čišćenje dijeli na Facebook grupi koja broji gotovo 700.000 članova, piše The Sun.

Facebook korisnica Paula postavila je pitanje u grupi: "Može li netko preporučiti kako ukloniti miris dima cigareta iz kuće?". Naime, kupila je kuću u kojoj se pušilo 30 godina i smrad je stvarno bio grozan. Obožavatelji gospođe Hinch obasuli su je trikovima kako se riješiti nepoželjnog smrada.

image
/SHUTTERSTOCK

"Vrlo si hrabra što si kupila kuću u kojoj su živjeli tvrdokorni pušači, to nije za one sa slabim srcem!" Ako imate drvene daske koje su najvjerojatnije pune katrana, najbolje bi bilo da ih uklonite i ogulite zidove do žbuke, a zatim sve površine, zidove i strop operete barem pet puta", savjetovala je korisnica Claire.

"Šećerni sapun je odličan za čišćenje svih površina, ali prvo pospremite tepihe", dodala je druga korisnica. Neki su, pak, predložili Polly da kupi boju protiv neugodnih mirisa.

"Ako je smrad ušao u tepihe ili tkanine u stanu, najbolje ih je baciti i kupiti nove", glasio je još jedan savjet. "Prerežite luk na pola i ostavite ga u svakoj sobi da upije mirise", napisala je korisnica pod imenom Rachel. Koji od ovih trikova ste vi isprobali protiv neugodnig mirisa dima u domu?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 16:23