BRZO I EFEKTNO

Kako namjestiti jastuke i stilizirati krevet da izgleda kao u hotelskoj sobi?

 Instagram

Jeste li i vi među onima koji svako jutro pospremaju krevet, trudeći se da izgleda kao u hotelskoj sobi, s dobro zategnutim pokrivačem i "fluffy" dekorativnim jastučićima idealne čvrstoće i dimenzija? Okej, dojam zategnutog pokrivača nije toliko teško postići, ali kako namjestiti jastuke da cijela soba djeluje luksuzno i stilizirano, da budu idealne čvrstoće i u različitim dimenzijama, pa čak i ako nemamo veće i manje jastuke punjene različitim materijalima?

Kreativna blogerica i "DIY" majstorica Julie Sousa otkrila je putem svojeg profila na društvenim mrežama kako običan četvrtasti jastuk na krevetu "pretvoriti" u potporni jastuk duguljastog oblika te na taj način dobiti jastuke različitih namjena koji istodobno savršeno izgledaju.

Njezino je rješenje, dakle, uzeti dva vrha jastuka s iste strane te ih rukama "ugurati" u unutarnji dio samog jastuka te ga staviti u jastučnicu manjih dimenzija od početne veličine jastuka. Julie je ovom objavom oduševila pratitelje, a neki su pisali da se time bave već 18 godina, ali da bolji trik nisu vidjeli. Što vi mislite?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2024 12:21