Kaos u kuhinjskim ormarićima

4 predmeta uz koja ćete jednostavnije organizirati svoju kuhinju

 

Prepoznajete li se u ovome? Kuhinjske police i ormarići su vam prepuni raznih teglica s umacima, začinima i svim vrstama posuđa. Uz to, ne možete dohvatiti lonac koji vam baš danas treba, bez da prvo izvadite pola posuđa. Bilo bi idealno kada bismo sve te predmete mogli ukrotiti i natjerati ih da izgledaju super-organizirano na svojim mjestima, i to u svako doba.

Upravo za tu prigodu, pronašli smo nekoliko elemenata koji će se uklopiti u svaki kuhinjski ormarić i usput napraviti reda među mnogobrojim stvarima koje držite u svojoj kuhinji.

Polica koja se okreće

Polica koja je idealna za organizirati sve umake i začine kako bi vam u svakom trenutku bili lako dostupni. Možete ih naručiti putem Amazona.

Police ispod sudopera

Najjednostavniji način za riješiti se navike ostavljanja spužve i deterdženta na sudoperu je uzimanje polica predviđenih posebno za deterdžent i posebno za spužvu za pranje.

Držači za tave i lonce

Ako ste jedna od onih rijetkih osoba koje u svojim kuhinjskim ormarićima imaju dovoljno mjesta za svo posuđe, čestitamo, ovaj vam proizvod neće trebat. Međutim, vjerujemo da su u većini ipak oni kojima bi dobro došla neka dodatna površina za tave i lonce. Kao u pravoj, profesionalnoj kuhinji, možete ih objesiti za ovaj držač.

Organizator poklopaca

Ovo smo čekali. Čini se da napokon imamo mjesto za odložiti sve one poklopce, a lonce staviti jedan u drugi i tako uštedjeti na mjestu. Ovaj organizator poklopaca psotavlja se na vrata kuhinjskog ormarića, što i lonce i poklopce naposljetku čini dostupnijima.

Izvor: www.apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:18