Centar kompetentnosti za poslovne nekretnine Erste banke

 

Erste banka

Erste banka jedna je od najaktivnijih na tržištu kada je riječ o financijskom praćenju nekretninskih projekata. Unutar banke djeluje specijalizirani tim koji se bavi financiranjem nekretnina koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo i mnoštvo financiranih projekata. Upoznati su sa svim trendovima i zahtjevima unutar industrije te klijentima pomažu strukturirati optimalni financijski paket proizvoda i usluga iz ponude Erste banke, kao i Erste grupe, prilagođenih upravo specifičnostima ove industrije.

Osim stambenih nekretnina, Erste banka financira sve vrste komercijalnih nekretnina, kao što su poslovne zgrade, trgovački centri, retail parkovi, industrijske i logističke nekretnine te višenamjenski objekti. Dodatno, predani tim usmjeren je na rješenja koja podržavaju hotelsku i turističku infrastrukturu na lokalnom tržištu.

Kao partner sa sveobuhvatnim razumijevanjem hrvatskog tržišta, ali i tržišta srednje i istočne Europe, Erste banka ima dugogodišnje iskustvo u tom području te detaljno znanje o lokalnom tržištu. Sve im to omogućuje da razumiju potrebe svojih klijenata te ih podrže u njihovim projektima i financijskim ciljevima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:28