Ovo su nagrađivani Samsung premium televizori!

Neo QLED

 /SAMSUNG

Televizija već desetljećima igra značajnu ulogu u domovima ljudi diljem svijeta. Osim što je omiljeni izvor zabave, ujedno ima i edukativnu funkciju te služi kao izvor informacija i novosti. Suvremena tehnologija televizora dosegnula je nevjerojatne mogućnosti koje korisnicima dopuštaju premium korisničko iskustvo i potpuno uranjanje u sadržaj na ekranu. Upravo zbog toga, usprkos razvoju brojnih drugih tehnologija i opcija u posljednje vrijeme, popularnost i integralna uloga televizora u domu i dalje ne opada. Toj dugovječnoj popularnosti svakako doprinose i dugogodišnji napori tvrtke Samsung koja se već 17. godinu zaredom nalazi na vrhu globalnog tržišta televizora, a tu poziciju kontinuirano potvrđuju svojim linijama Neo QLED i OLED televizora. Upravo zbog toga, na temelju svojih vrhunskih značajki, Samsung QLED TV, među ostalima, dobitnik je i nagrade 8K TV of the Year u kategorijama kvaliteta slike i zvuk, a Samsung OLED TV dobitnik je nagrade Tech Product of the year Award u kategoriji slike.

image

OLED

/SAMSUNG

Samsung OLED TV

Zašto Samsung TV uređaji predvode na svjetskom tržištu televizor najbolje potvrđuje Samsung OLED TV. Od vizualnih do zvučnih značajki, OLED pruža isključivo vrhunsko korisničko iskustvo. Tako vizualno identitet pokreće Quantum 4K procesor zbog kojeg su boje na ekranu živahne, a kontrast dubok i jasan zahvaljujući vrhunskim samoosvjetljujućim pikselima i nanočesticama koje omogućuju 30% veću svjetlinu i na taj način pridonose živahnijem prikazu boja. Isto tako, Samsung OLED ima ugrađenu opciju Real Depth Enhancer, koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko.

image

OLED

/SAMSUNG

Audio iskustvo flagshipa Samsung OLED TV može se pohvaliti tehnologijom Dolby Atmos koja omogućuje uranjanje u zvuk svakog detalja s nevjerojatnom jasnoćom i dubinom. Pomoću OTS+ AI alata za praćenje pokreta analizira se svaka scena i pronalazi optimalan zvuk za svaku od njih. Na taj način, zvuk se kreće dinamičnije nego ikad dok prati kretanje objekta na zaslonu za potpuno živopisno, trodimenzionalno iskustvo zvuka. Isto tako, s OLED posjeduje namjenske gornje zvučnike koji prate kretanje po zaslonu, a još jedna fantastična opcija je AI Energy Mode pomoću koje korisnici sa svog telefona mogu pratiti i kontrolirati potrošnju energije samog uređaja.

image

Neo QLED 8K

/SAMSUNG

Samsung Neo QLED 8K

Samsung Neo QLED 8K nameće se kao jedan od vodećih uređaja na tržištu koji krase vrhunske značajke prvenstveno u smislu slike, zvuka i dizajna. Tako ovaj uređaj posjeduje impresivne mehanizme za kvalitetu slike i zaslon besprijekorne 8K rezolucije. Quantum Matrix Technology Pro tehnologija donosi poboljšanje kvalitete slike, zahvaljujući inovativnim Quantum Mini LED svjetlima s 14-bitnom obradom i poboljšanjima umjetne inteligencije koja kontroliraju svjetlo kako bi poboljšali jasnoću i kontrast crne boje. Osim tog, vizualnom iskustvu Real Depth Enhancer Pro značajka pronalazi gdje se gledatelj najviše fokusira i poboljšava dubinu scene. Dodatno, Quantum HDR 64x tehnologija hvata najsitnije detalje u svijetlim i tamnim područjima za prikaz istinske HDR 10+ kvalitete slike.

image

Neo QLED

/SAMSUNG

Nadalje, uz fenomenalan prikaz još jedna značajka koja ovaj televizor čini impresivnim je njegov vrhunski zvuk. Zahvaljujući izvanrednim audio mogućnostima novi model Samsung Neo QLED osigurava da je prostor ravnomjerno ispunjen zvukom što dovodi do nove razine uranjanja s najboljim surround zvukom. Koristeći tehnologiju Dolby Atmos® donosi se zvuk nevjerojatne jasnoće i dubine. Na kraju, ono što Neo QLED čini jednim od vodećih TV uređaja na tržištu je njegov impresivan dizajn. Zahvaljujući Infinity Screen zaslonu i Infinity One dizajnu s neprimjetnim prijelazima, Neo QLED 8K televizora karakterizira elegantan dizajn koji garantira savršeno uklapanje u svaki interijer.

Uz ova dva moćna i inovativna televizora koji god sadržaj da gledate zasjati će u punom sjaju. Više informacija o odličnim Samsung televizorima iz Neo QLED i OLED serije možete pronaći na www.samsung.com.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 11:41