OVO MORATE VIDJETI

Kako ovi agenti prodaju nekretnine, nasmijat će vas do suza: Pokušavaju na sve moguće načine i oduševljavaju ekipu

 TIKTOK/ @BRAD_THE_REALTOR, TIKTOK/ @ AARONGOLDYBOY

Privući pažnju kupca u prvih nekoliko sekundi pravo je prodajno umijeće, a kupci mlađih generacija sve su nestrpljiviji čuti potpune informacije na klasične načine. S problemima dosega i privlačenja pažnje na svoje nekretnine u ova nezahvalna vremena za kupoprodaju istih, brojni su se agenti za nekretnine uhvatili u koštac tako da su snimili nove, kreativne i smiješne prezentacije koje su oduševile ekipu s portala Vice.

image
TIKTOK

Među agentima koje su izdvojili sa neobičnim virtualnim prezentacijama na prvom je mjestu jedna dama - Margie Douchette Marasco. Ona u svojim energičnim videima na Instagramu prilikom prezentacija kuća bez problema se "baci" na kauč dok koristi razne rime i dosjetke.

Mladi agent za nekretnine Trent Miller zna da je vrijeme novac. Zato na svom TikToku snima doslovno "brze ture", tako da trči kroz kuće koje prezentira dok gledateljima iznosi sve važne detalje o nekretnini na prodaju. Pritom uopće ne skriva da mu se istu žuri prodati, dapače na račun toga se isto šali.

@trent_miller__ SPEED TOUR SPEED TOUR‼️💨 Thank you guys for all the love and support!! More videos coming soon! ❤️ In The Process Of Switching Brokerages‼️💨 Marketing For Agent @SoldBySchlabach Listing Number - 443.821.0707- ~Price Is Estimated Down Payment~ @dudewipes #dudewipes #realestate #homesforsale #RealEstate #HomeForSale #RealtorLife #DreamHome #Property #HouseHunting #NewListing #ForSale #HomeSweetHome #InvestmentProperty #OpenHouse #LuxuryLiving #HomeBuyer #HomeDecor #HouseGoals #BuyersMarket #SellingHomes #Homeownership #RealEstateAgent #Speedtour ♬ original sound - trent_miller__

Jedna je agencija za nekretnine prihvatila ideju svog zaposlenika generacije Z da umjesto pravog videa pezentacije nekretnine iskoriste takozvanu "sitovinu" odnosno materijal snimljen prije originalnog. Tako možemo vidjeti starijeg agenta za nekretnine koji se smije u kameru, nakašljava i popravlja frizuru. Ovaj spontani video nasmijao je mnoge, no ne znamo je li kuća iz njega i uspješno prodana.

Svoje nezadovoljstvo aktualnim stanjem na tržištu nekretnina, posebice činjenicom da su one trenutno mladima teško priuštive, Bread The Realtor bez imalo ustezanja komunicira u svojim ciničnim videima. "Ovo s**nje je sada dostupno... mogu i prestati snimati jer si ionako ne možete priuštiti" govori u kameru.

@brad_the_realtor

Aggressively touring homes Pt 109

♬ original sound - Brad_The_Realtor

Šaljive i urnebesne video prezentacije nekretnina potaknule su i neke komičare da snime parodije istih. Među njima je i Aron Goldenberg koji u svom komičnom videu ismijava one agente i vlasnike nekretnina na prodaju koji svojim ponašanjem, negostoprimstvom i snobizmom kao da jedva čekaju da kupci odu.

TIKTOK/ @BRAD_THE_REALTOR, TIKTOK/ @ AARONGOLDYBOY

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. kolovoz 2024 19:57