JOŠ JEDNA ODLIČNA IDEJA

Kako prekriti metalni stalak božićnog drvca stvarima koje već imate u domu

Ako ne želite ostaviti metalne stalke na kojima inače dolaze drvca, donsimo vam 10 ideja koje bi vas mogle inspirirati za uređenje dna vaše ovogodišne jelke.

Ako doma imate stare bačve, košare i slične posude - ove godine ih iskoristite za ukrašavanje svog božićnog drvca. Dno božićnog drvca jednako je važno kao i njegov vrh, stoga se pobrinite da i ono izgleda besprijekorno. Zapravo vam je za to potrebno jako malo. Pogledajte što imate kod kuće, a da u to može stati donji metalni dio vašeg božićnog drvca.

Možda ste pronašli staru drvenu kutiju ili bačvu koja čak i ne izgleda najbolje, možda se radi o košari napravljenoj od metalnih žica, a možda o nečem desetom. Pustite mašti na volju i uklopite to u svoje blagdansko uređenje.

Foto: Blesser House

Stare bačve u kojima se držalo grožđe mogu savršeno poslužiti za stvaranje rustikalnog božićnog ugođaja.

Foto: Bower Power

Ako ste naišli na staru drvenu kutiju, udahnite joj novi život tako što ćete je prebojiti.

Foto: Dreamy Whites

Čak i stare kutije mogu izgledati rustikalno i predivno, možda ih ne trebate bojiti i posebno čistiti. Ovakvi će se stariji komadi predivno uklopiti u minimalističke domove.

Foto: Junkaholique

Stare saonice ? Nemojte dopustiti da trunu i sakupljaju prašinu. Obavezno ih uklopite u svoje blagdansko uređenje.

Foto: Lia Griffith

Ako ste baš raspoloženi za neke kreativne radnje, napravite nekoliko pompoma i ukrasite neku od svojih košara. Dobit ćete najoriginalnije veselo božićno drvce.

Foto: Live Laugh Rowe

Foto: Mokkasin

S običnim košarama i drvenim kutijama nikako nećete pogriješiti. Bilo da ih ostavite onakvima kakvi jesu ili ne, zasigurno će se uklopiti u blagdanska uređenja većine interijera. Starinske stvari uvijek su dobrodošle jer u nama bude nostalgiju, kao i na posljetku sami blagdani.

Foto: The Golden Sycamore

Foto: The Merry Thought

Osim s kutijama i košarama, dno božićnog drvca možete prekriti i pravim "suknjicama". Ovdje pogledajte kako to izgleda.

Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 13:30