KUĆE SLAVNIH

Zavirite u sobe holivudske zvijezde koja je lansirala vlastitu liniju za dekor interijera

Svatko se voli pohvaliti lijepim stanom, a Catherine Zeta Jones to rado čini dijeleći fotografije brojnih vlastitih interijera na Instagramu. Ponosna je na to što ih je sama uredila.

Catherine Zeta Jones još je lani objavila medijima da se već dugo sprema izbaciti vlastitu liniju za dom. Danas 48-godišnja glumica, udana za holivudsku legendu Michaela Douglasa (73), uplovila je u mirnije vode kad je riječ o glumačkom poslu, i iskoristila to zatišje da doista pokrene svoju liniju Casa Zeta Jones. Zvijezda brojnih filmova danas je vrlo živahna kao dizajnerica vlastitih interijera koja svoje radove redovito dijeli na Instagramu. Svoje fanove nedavno je razveselila fotografijama preuređenih soba svoje djece, sina Dylana i kćeri Cary. Iako joj je 14 godina, Cary je dobila baš pravu "odraslu sobu, u sivoj paleti i toliko modernom baršunu.

Catherine obožava kupovati rijeke antikvitete, i bez imalo straha od miješanja stilova unosi ih u svoj dom. Jedna od dražih stvari u kući, kako je priznala britanskim novinarima, je upravo ovaj kutak sa bogato ukrašenim stolom i rezbarenom zdjelom u obliku slona.

S pet luksuznih kuća, među kojima je i njezin 5 milijuna dolara vrijedan stan u New Yorku s pogledom na Central Park, i velika kuća za odmor na Bermudskom otočju, nije ni čudo da je Zeta Jones "uhvatila ruku" za uređenje doma. Ponosna je, među ostalim, i na secesijski koncertni klavir koji je platila 30.000 funti. On uljepšava njezin dom u mjestu Beford, država New York.

Blagovaonica u Catherininu domu uvijek je ukrašena bogatim cvjetnim dekoracijama. Na slikama niže pogledajte detalje dnevnog boravka, kojim dominira obla sofa - glumica ju je sama preuredila! - te neobičan kuhinjski šank s puno raskošnih dekoracija. To joj je, kaže, omiljeno mjesto za doručak.






U toplije dane, obitelj Zeta Jones može ručati i u unutrašnjem dvorištu svog befordskog doma, koje je jednako luksuzno kao i čitava kuća. Čak se i na vanjskom stolu uvijek mogu naći svijeće!

Obitelj voli primati goste, a za njih ima i dovoljno mjesta. Evo nekoliko interijera koje je slavna glumica sama uredila u gostinskim dijelovima svojih domova. Na slikama ispod su dnevna soba za goste, te pripadajuća kuhinja i kupaonica, u kojoj se Zeta Jones odlučila za monokromatski pristup.



I za kraj, čuvamo pravi dragulj u obliku umjetničkog djela. Ove skulpture Barbie i Kena napravio je španjolski umjetnik Yannick Jakober, a naplatio ga je samo 3000 eura.

Catherine Zeta Jones svoje postove vezane uz interijere koje je uredila dijeli na poveznici #stylebyzeta.

Izvor: Instagram/Daily Online

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 09:49