Savršeno uređena kuća!

Villa Tajna kraj Višnjana

Pogledajte kako izgleda savršeno uređena kuća!
Profil
Info:
luksuzna Villa Tajna sa 4 spavaće sobe i 4 kupaonice koja može primiti maksimalno osam osoba
Projekt:
Boris Ružić iz BR home, FB : BR home, mail: brhome@ brdesign.hr
Kontakt:
www.croatialuxuryrent. com/villa-tajna-hr/ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. www.arcanumfashion.com

Nakon što smo dobili nacrte kuće, naglasak smo stavili na reorganizaciju prostora. Težili smo open space konceptu prizemlja, te dodavanju četvrte sobe s pripadajućom kupaonicom. Isto tako, bilo je bitno poštivati odredbe za dobivanje četiri zvjezdice, što smo uspješno i odradili – oduševljeno priča dizajner Boris Ružić koji je sa svojim timom odgovaran za izgled ove predivne kuće smještene u malenom naselju Srebrnići u općini Višnjan u Istarskoj županiji. Vila može ugodno smjestiti osam osoba u četiri spavaće sobe, tri sobe imaju bračne krevete, a jedna spavaća soba ima dva pojedinačna kreveta koji se bez problema mogu spojiti.

Svaka soba sadrži TV, klimu i kupaonicu s kadom i tušem. Jedna spavaća soba ima balkon s pogledom na more. Cijela vila ima WiFi internet i podno grijanje. Najveća posebnost ove kuće jest da se spoj kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom proteže i na vanjski dio, gdje se može bezbrižno ručati u sjenici s pogledom na bazen i laganim povjetarcem! Za roštilj masjtore tu je i prostrana vanjska ljetna kuhinja u produžetku s vanjskim dijelom za blagovanje. – U svome radu volimo staviti naglasak na vanjski dio za blagovanje, kao i lounge zonu pored bazena jer je upravo to dio gdje će se po ljeti najviše boraviti. Bitno je također naglasiti da smo poznatu Kettal garnituru za sjedenje koja je prvotno namijenjena za vanjsku uporabu, smjestili u dnevni boravak gdje se odlično uklopila u stil interijera – naglašava dizajner Boris Ružić.

Inače, interijer ove kuće je prepoznatljiv po spoju modernog i industrijskog stila s rustikalnim elementima u arhitekturi. Namještaj i dekor baziran je na prirodnim materijalima i bezvremenskim bojama. – Još jedan prepoznatljiv element koji smo koristili u interijeru je kamin koji je u ovom slučaju obučen u čeličnu oblogu i obojan u crno. Svojom masivnošću daje poprilično jak karakter interijeru – priča dizajner i dodaje kako u projektima preferira bojanje svih zidova u neki od finih zemljanih tonova. Tako je ovdje u prizemlju, nježna siva odlično spojila sve elemente u prostoru, dok je svaka spavaća soba dobila svoju boju prema nijansama pripadajuće kupaonice. Posebni ugođaj proveden je i kroz kupaonice koje su obložene dekorativnom keramikom Memory of Cerim, modernom interpretacijom rustikalnih motiva koji su se nalazili na pločicama naših predaka.

Svaka kupaonica je u drugačijoj boji koja se zatim proteže kroz detalje pripadajuće spavaće sobe. – Glavna soba je posebno zanimljiva i luksuzna zbog velike ležeće kade u predprostoru sobe, koji je također oplemenjen s Memory of Cerim keramikom – ističe Ružić i napominje kako su kao i u ostalim projektima i ovdje jako pazili na postavljanje rasvjete. – Uvijek smo pažljivi u projektiranju rasvjete i to pogotovo s naglaskom na ambijentalnu atmosferu. Da bi se stvorio što ugodniji i intimniji osjećaj u ovoj kući, rasvjeta je bazirana na ‘spot’ rasvjeti koja naglašava pojedine kutke prostorije – zaključuje Boris Ružić.

Foto: Rajan Milošević, Level 52

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 12:50